Müsiad’dan Ceren’e Övgü Ve Teşekkür

Müsiad’dan Ceren’e Övgü Ve Teşekkür
Manisa’ya geldiği günden beri adından sıkça söz ettiren İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren daha önce kendisini ziyarete gelen Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği’ne (MÜSİAD) iadeyi ziyarette bulundu. MÜSİAD Başkanı Abdullah Tekin, son 2 ayda gere

- Manisa’ya geldiği günden beri adından sıkça söz ettiren İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren daha önce kendisini ziyarete gelen Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği’ne (MÜSİAD) iadeyi ziyarette bulundu. MÜSİAD Başkanı Abdullah Tekin, son 2 ayda gerek asayiş gerekse trafik açısından Manisa'da olumlu anlamda bir değişim yaşandığına dikkat çekerek, Emniyet Müdürü Ceren'e teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Ceren’e teşekkür eden MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, “MÜSİAD olarak şehrimiz de göreve başlayan müdürümüzü ziyaret etmiştik kendileri de bize iadeyi ziyarette bulundular. Emniyet teşkilatımız başta olmak üzere, güvenlik güçlerimizi iş adamları olarak, bir sivil toplum kuruluşu olarak onların vazifelerini önemsiyoruz. Çünkü bir şehirde bir ülkede güven ve huzur ortamının sağlanması gerekir ki onun peşinden istihdamlar, yatırımlar ve ticarette başarılı olabilsin. Bu gelişmelerin sağlanmasında güven ve huzur ortamının öncelikli sağlanması gerekiyor” dedi.

CEREN’E TEŞEKKÜR

Emniyet Müdürü Ceren’in Manisa’da kısa bir süredir görev yapmasına rağmen başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Tekin, “Biz bu anlamda Emniyet Müdürümüzü tebrik ederiz çünkü şehrimize geleli kısa bir süre olmasına rağmen hem trafikteki disiplinin sağlanması hususunda hem de şehirdeki asayişin sağlanması hususunda ekibiyle birlikte azimli ve kararlı bir şekilde çalışıyorlar. Ben buradan bu durumdan memnuniyetimizi ifade ediyorum MÜSİAD olarak. Bununla beraber buradan yetkililere, resmi kurumlara, sivil toplum kuruluşlarına ve halkımıza da emniyet müdürümüze destek olmaları çağrısında bulunuyorum. Çünkü insan hayatı her şeyin önünde gelir” dedi.

MÜSİAD’DAN CEREN’E ÖVGÜ VE TEŞEKKÜR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.