Muş’ta Feci Kaza: 1 Ölü

Muş’ta Feci Kaza: 1 Ölü
Muş’un Varto ilçesinde köprü bariyerinden sarkan beton mikserinin içinde sıkışan sürücü hayatını kaybetti.Alınan bilgilere göre, Muş merkezden bir inşaat firmasına ait beton yüklü mikser virajı alamay...

Muş’un Varto ilçesinde köprü bariyerinden sarkan beton mikserinin içinde sıkışan sürücü hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, Muş merkezden bir inşaat firmasına ait beton yüklü mikser virajı alamayınca Abdurrahmanpaşa Köprüsü’nde devrilerek bariyerlere saplandı. Olay yerine gelen vatandaşların jandarmaya haber vermesi üzerine sağlık, Varto Belediyesi’ne ait itfaiye ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi. Köprü bariyerine saplanan beton mikseri sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, AFAD ekipleri ise müdahalede güçlük çekti. Ekipler çağırılan vinç ve kepçe yardımıyla bariyere saplanan aracın sürücünün cenazesine yaklaşık 3,5 saatlik çalışma sonucu ulaşabildi. Aracın kupa kısmını bölen AFAD ekipleri, sürücüsünün cenazesini güçlükle çıkarabildiler. Olay yerinde yaşamını yitiren mikser sürücüsü Davut Ezel, ambulansla Varto Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Olay ile ilgili açıklama yapan AFAD yetkilisi Maşallah Yıldız, kaza ihbarını 08.30 sularında aldıklarını ve olay yerine intikal ettiklerini belirterek, kurumlar arası sağlanan koordinasyon ile sürücünün cansız bedeninin yaklaşık 3,5 saatte çıkarılabildiğini söyledi.

Öte yandan, araç sürücünün yaklaşık 3 gün önce şirkette işe başladığı öğrenildi.

MUŞ'UN VARTO İLÇESİNDE KÖPRÜ BARİYERİNDEN SARKAN BETON MİKSERİNİN İÇİNDE SIKIŞAN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.