Muş’ta Polis Ve Askere Saldırı

Muş’ta Polis Ve Askere Saldırı
Muş’ta devriye görevi yapan polis ve askerlere PKK’lılar tarafından roket ve uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildi. Saldırılarda ölen ve yaralanan olmazken, bir evde maddi hasar oluştu.Alın...

Muş’ta devriye görevi yapan polis ve askerlere PKK’lılar tarafından roket ve uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildi. Saldırılarda ölen ve yaralanan olmazken, bir evde maddi hasar oluştu.

Alınan bilgilere göre ilk olay Muş’un Varto ilçesinde meydana geldi. İlçede devriye görevi yapan polis aracına bir grup PKK’lı tarafından roketatarlı saldırı gerçekleştirildi. Polisin ateşle karşılık vermesi üzerine PKK’lılar karanlıktan faydalanarak kaçtı. Öte yandan ekip otosuna isabet etmeyen roketatar, bir eve isabet etti. Evde maddi hasar oluşurken, güvenlik güçleri kaçan PKK’lıları yakalamak için operasyon başlattı.

İkinci saldırı ise, merkeze bağlı Mercimekkale köyünde meydana geldi. PKK’lılar, Muş-Erzurum karayolunda devriye görevi yapan askeri araca uzun namlulu silahlarla saldırdı. Askerin hemen karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşanırken, PKK’lılar kaçtı. Bölgede operasyonların devam ettiği ve İl genelinde güvenlik önlemlerinin en üst seviyeye çıkarıldığı öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.