"Mustafa Denizli iyi bir Beşiktaşlı..."

"Mustafa Denizli iyi bir Beşiktaşlı..."
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün Mustafa Denizli olması ile ilgili, "Mustafa Denizli iyi bir Beşiktaşlı,...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün Mustafa Denizli olması ile ilgili, "Mustafa Denizli iyi bir Beşiktaşlı, bir Beşiktaşlı'nın Galatasaray'da hocalık yapması hoşuma gitti" dedi.

NTV Spor'da bir programa katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli ile ilgili olarak Başkan Orman, "Mustafa Denizli iyi bir Beşiktaşlı, bir Beşiktaşlı'nın Galatasaray'da hocalık yapması hoşuma gitti" dedi.

"SEZONUN SON HAFTALARINI STADIMIZDA OYNAMAK İSTİYORUZ"

Beşiktaş'ın yeni stadının sezon sonunda bitebileceğini ifade eden Başkan Orman, statlarının olamamasının performansı yarı yarıya etkilediğini söyledi. Orman açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kendi evinde oynamama yüzde 50 etkiliyor. Bu durumu bir insan gibi düşünün. Otelde kalmaya evde kalma aynı olmuyor. Oyuncuların da bir yaşamı var. Her dakika otelde kalınca bıkkınlık geliyor. Stat önemli bir şey. Rakibimiz Galatasaray 1 sene dışarıda oynadı, yaşadıkları ortada. Biz Beşiktaş camiası olarak çok iyi yönettiğimizi düşünüyoruz. 3 senedir şampiyonluğa oynuyoruz. Bu sene artık stadımıza dönmek, iyi bir süreç yaşamak istiyoruz. Stat gerçekten çok önemlidir. Sezonun son haftalarını stadımızda oynamak istiyoruz."

Stat yenileme sürecinde Fenerbahçe'den ve Galatasaray'dan statlarına oynamak için izin istediklerini anlatan Başkan Orman, "Fenerbahçe'den de Galatasaray'dan da stat istedik. Aziz bey de o zaman çok yapıcı davrandı. Bize; "Vermeyin diye baskı yapıyorlar. Ama şöyle yapabiliriz. Ayda 1 maç bizde 1 maç Galatasaray'da oynayın" dedi. O zaman Ünal Aysal vardı. "Seçimden sonra yanıt veririz" dedi. Olumlu yaklaşmıştı ama seçim bittikten son Ünal Bey herhalde taraftar tepkisinden dolayı vaz geçti" dedi.

Deplasman takım taraftarları yasağının kalkması gerektiğini söyleyen siyah-beyazlı kulübün başkanı Orman, "Avrupa maçında deplasman takım taraftarı buradaki maça gelebiliyorsa, Türkiye liginde neden gelemiyor. Bu ayıbın kalkması lazım. Artık passolig var. Her şeyi kontrol ediyorsunuz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.