Mustafa Kaçire Adaylığını Açıkladı

Mustafa Kaçire Adaylığını Açıkladı
Şehzadeler Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Kaçire, 1 Şubat Pazar günü yapılacak olan ikinci genel kurul’da başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

- Şehzadeler Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Kaçire, 1 Şubat Pazar günü yapılacak olan ikinci genel kurul’da başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Manisa Ziraat Odası ve Şehzadeler Ziraat Odası Meclis Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Kaçire, 1 Şubat Pazar günü yapılacak olan 2. genel kurul’da başkanlığa aday olduğunu bildirdi. Yapılan genel kurulda Nuri Sorman ile yarışacak Mustafa Kaçire, yaptığı açıklamada, sadece hizmet için bu görevlere talip olunması gerektiğini ifade etti. Kaçire, "Genç ve dinamik arkadaşlarımız ile bu göreve biz talibiz. Nuri Başkan adaylığını açıkladı. Bu tabi ki doğaldır. Yaptığı açıklamada bir kelimesini hoşnut bulmadık. Biz odanın parasını çarçur edecek bir yönetim oluşturmadık. Bu tür kurumlarda çiftçiden alınan paralar çiftçiye hizmet olarak geri döner. Aldığımız paranın 5 katını hizmet olarak geri çiftçilerimize hizmet olarak dönüştürmek bizim asli görevimizdir" dedi.

Nuri Sorman'ı kötüleyen kişilerin şimdilerde yanında olduğunu öne süren Kaçire, sözlerini şöyle devam ettirdi:

"Değerli başkan 27 yıldır bu görevdedir. 'Artık sizlere bırakacağız' derdi. 'Gençlere bırakacağız' ifadesi vardı. 'Yanındaki arkadaşlarının vefa borcumuzu ödeyelim bir dönem daha başkan olun' ifadelerinin ardından adaylığını açıklamıştır. Ekibi oluşmaya başladığında baktık ki diğer dönemlerde hep karşısına çıkan adaylar yanındadır. Önceki kongrelerde kürsüye çıkıp başkanımızı yeren arkadaşlar şimdi yanında yer almıştır. Bu kurumlar hizmet kurumlarıdır. Vefa borcu ödeme yeri değildir. Bu anlayışla hizmete talip olduk."

MUSTAFA KAÇİRE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.