Mustafa Kemal Ortaokulu’nda Şenlik Var

Mustafa Kemal Ortaokulu’nda Şenlik Var
Düzce Mustafa Kemal Ortaokulu tarafından düzenlenen kermes ve proje sergisi büyük ilgi gördü. Öğrenciler annelerinin hazırladığı yiyecekleri kendileri satışa sundu. Yağmur yiyecek kermesinde satışları...

Düzce Mustafa Kemal Ortaokulu tarafından düzenlenen kermes ve proje sergisi büyük ilgi gördü. Öğrenciler annelerinin hazırladığı yiyecekleri kendileri satışa sundu. Yağmur yiyecek kermesinde satışları engelleyemedi.

Okulda ayrıca Teknoloji Tasarım ve Fen Bilimleri Dersinde öğrencilerin hazırladığı birbirinden başarılı projeler de sergilendi. Teknoloji ve Tasarım Şenliği’nde öğrencilerin projeleri dikkat çekti.

Mustafa Kemal Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermese öğrenci ve velilerin ilgisi yoğun oldu. Yiyecek ürünlerinin yoğunlukta olduğu kermeste velilerin hazırladığı hamur işleri, dolma ve gözlemeler kısa sürede tükendi.

Amaçlarının okula gelir sağlamak olduğunu belirten Okul Aile Birliği Başkanı Turgut Duygulu, “Kermes geliri ile okulumuzdaki eksikliklere katkı sağlamak istiyoruz. Amacımız okulumuza gelir sağlamak. Bir günde iki ayrı etkinlik düzenliyoruz. Kermesle birlikte öğrencilerimizin projelerini sergiliyoruz. Buradaki amacımızda öğrencilerimizi teşvik etmek, daha iyi çalışmalar yapabilmelerini sağlamak. Mustafa Kemal Ortaokulu’nun adına yakışır başarılı ve düzenli bir okul olabilmek için bu çalışmaları yapıyoruz” dedi.

FOTO: MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU’NDA ŞENLİK VAR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.