MUSTAFA POYRAZ “KISMETSE MİLLETVEKİLİ OLURUZ!”

MUSTAFA POYRAZ “KISMETSE MİLLETVEKİLİ OLURUZ!”
Ak Parti’den aday adayı olan Mustafa Poyraz; kader ilahi ne emrederse o olur. Millete hizmet yolunda yürümek istiyorum

Ak Parti’den aday adayı olan Mustafa Poyraz; kader ilahi ne emrederse o olur. Millete hizmet yolunda yürümek istiyorum

15 Ağustos 2002 tarihinde başladığı Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı görevini 2004 ve 2009 yerel seçimlerini yüksek oy oranlarında kazanarak aralıksız olarak 4 Nisan 2014 tarihine kadar devam ettiren AK Partili Mustafa Poyraz, 10 aylık suskunluğunu bozarak beklenildiği gibi milletvekili aday aday oldu.

Ziyaret için duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Poyraz, 12 yıl boyunca Belediye Başkanı olarak Kahramanmaraşlılara hizmet ettim. Hatalarım olmuştur, ulaşamadığım, yapamadığım hizmetlerim olmuştur. Yalnız bilerek bir yanlış ve hata yapmamaya çalıştım. Allah izin verirse, kaderi ilahi de var ise 25. Dönemde Ak Parti listesinden Kahramanmaraş Milletvekili olmak için adaylık müracatımı yaptım. Kısmet olur ve Milletvekili olur isem, doğru bildiğim yolda hemşehrilerimize ve ülkemize hizmet etmeye çalışacağım. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin dedi.

Kahramanmaraş Basın Birliği (BBB) mensubu gazeteciler ise görev yaptığı 12 yıllık süre boyunca Belediye Başkanı olarak takip ettikleri Mustafa Poyraz'ı eczanesinde ziyaret etti. Aday adaylığından dolayı tebrik ettikleri Mustafa Poyraz ile samimi ve sıcak ortamda sohbet eden gazetecilerin ziyaretinden memnun olan Mustafa Poyraz, kendilerine teşekkür etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.