Mustafakemalpaşa Belediyesi 134 Yaşında

Mustafakemalpaşa Belediyesi 134 Yaşında
Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kuruluşunun 134. yılı kutlandı.Türkiye’nin ilk taşra belediyelerinin başında gelen Mustafakemalpaşa Belediyesi, kuruluşunun yıl dönümünü kutladı. Belediye önünden başl...

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kuruluşunun 134. yılı kutlandı.

Türkiye’nin ilk taşra belediyelerinin başında gelen Mustafakemalpaşa Belediyesi, kuruluşunun yıl dönümünü kutladı. Belediye önünden başlayarak Cumhurluk Alanı’na kadar devam eden yürüyüşe Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, daire amirleri ve belediye personeli katıldı.

Kurtulan, 134 yıldır yapılan hizmetleri daha da ileriye götürüp taçlandırmak için görev başında olduklarını söyledi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bir buçuk asra dayanan kurumsal gücüyle 100 bin insana hizmet vermenin onur ve sorumluluğunu taşıdığını belirten Kurtulan, “Hayatının her safhasında hizmet etmekle mükellef oluğumuz vatandaşlarımızın bize karşı olan memnuniyetlerini her gittiğim yerde görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bunu belediye personelimizle birlikte başardık. Mustafakemalpaşalıların önümüzdeki dönemlerde ihtiyacı olan bütün hizmetlerini büyükşehrimizin de desteği ve el birliği ile yerine getirmek için çalışacağız. Unutmayalım ki, bir mesleğin şerefini, itibarını, o mesleği icra edenlerin gayretleri ve çalışmaları ortaya koyar. Bizler görev yaptığımız süre içerisinde hizmet sorumluluğunu ve şerefini yükseltmekle mükellefiz. 6 yıldır yaptıklarımız halkımızın hayalleriydi. Bundan sonra yapacaklarımız bizim ideallerimiz. Bugünlere gelmek kolay olmadı. Bir değişim ve dönüşümü gerçekleştirmek azim ve kararlılık ister” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.