Müstakil Ev Küle Döndü

Müstakil Ev Küle Döndü
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde çıkan yangın bir müstakil evi küle çevirdi. Yedi Eylül Mahallesi Kurultay Sokak numara 121'de çıkan yangın, sokak sakinlerinin kısa süreli panik yaşamasına neden oldu. Evde "biri var" iddiası sonrası bölgeye 112 acil ekipler

- Manisa'nın Turgutlu ilçesinde çıkan yangın bir müstakil evi küle çevirdi. Yedi Eylül Mahallesi Kurultay Sokak numara 121'de çıkan yangın, sokak sakinlerinin kısa süreli panik yaşamasına neden oldu. Evde "biri var" iddiası sonrası bölgeye 112 acil ekipleri de intikal ederek hazır bulundu.

Kurultay sokak üzerinde henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı müstakil bir ev yanmaya başladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere kısa sürede müdahale ederek yangını kontrol altına alarak söndürdü. Bölgeye intikal eden emniyet ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlatırken evde ikamet eden S.Ç. ve ailesinin yangın esnasında evde olmaması olası bir facianın önüne geçti. Mahalle sakinlerinin evde bir şahsın olabileceği iddiası üzerine 112 acil ekipleri bölgeye geldi. İtfaiye ekiplerinin kontrolü sonrasında evde kimsenin olmadığı belirlendi.

MÜSTAKİL EV KÜLE DÖNDÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.