Mut Halk Eğitim’den Yılsonu Sergisi

Mut Halk Eğitim’den Yılsonu Sergisi
Mersin’in Mut ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan kurslarda yapılan el emeği göz nuru ürünler sergilendi.Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’ndaki sergi açılışına, Mut İlçe Milli Eğitim Müdür Ha...

Mersin’in Mut ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan kurslarda yapılan el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’ndaki sergi açılışına, Mut İlçe Milli Eğitim Müdür Harun Gergin, Emniyet Müdürü Murat Güney, Şube Müdürü Adem Sezer, Halk Eğitim Müdür Vekili Mehmet Kaygusuz, okul müdürleri, öğretmenler ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, 7 den 77 ye her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlendiğini belirterek, "Bu kurslar halkın bilinçlenmesi ve eğitilmesi yönünde katkı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra halkımızın günlük hayatın olağan işlerinden ayrılarak farklı alanlarda uğraş alanı edinip, sosyalleşmesi sağlanmaktadır. Sene başında Halk Eğitim Merkezi olarak ilçenin en ücra mahallelerinde yaşayan halkımıza bu hizmeti götürebilmeyi amaçlayarak yola çıktık. Yıl boyunca özverili çalışmalarıyla kurumu en güzel şekilde temsil eden usta öğreticileri, yaz kış yağmur çamur demeden kurslara devam ederek el emeği göz nuru bu güzel eserleri meydana getiren kursiyerlere teşekkür eder devamını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından öğrenciler halk oyunları gösterisi sunarken, yöresel kıyafetlerden defilede gerçekleştirildi.

MERSİN’İN MUT İLÇESİNDE HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNCE AÇILAN KURSLARDA YAPILAN EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SERGİLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.