Müteahhitlerin Sorunlarını Şehzadeler Çözdü

Müteahhitlerin Sorunlarını Şehzadeler Çözdü
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve MAGİD Başkanı Aslan Yılmaz ve yönetimiyle birlikte, müteahhitlerin sorunlarıyla görüşmek için kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.Şehzadeler Belediye...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve MAGİD Başkanı Aslan Yılmaz ve yönetimiyle birlikte, müteahhitlerin sorunlarıyla görüşmek için kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Aslan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kahvaltıda buluştu. Geçtiğimiz ay Başkan Çelik’i ziyaret eden MAGİD üyeleri, müteahhitlerin sorunlarını anlatmış ve Başkan Çelik’ten destek istemişlerdi. Sorunların çözüm yollarıyla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağının ifade eden Başkan Çelik, Meclis Üyeleri İmar Komisyonu Başkanı Selman Keresteci, Burhan Aydemir, Ahmet Demirarslan, Başkan Yardımcıları Ulus Kotluca, Süleyman Çoban, Bilal Demir, İmar ve Şehircilik Müdürü Sevtap Gürtoprak ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeliyle birlikte MAGİD üyelerini kahvaltıda ağırladı.

“BİZ ÜRETİM YAPANLARIN YANINDAYIZ”

Kahvaltı sonrasında MAGİD üyeleriyle toplantıya geçildi. Toplantı sonrasında konuşan Başkan Çelik, “MAGİD’in çatı arası plan notu değişikliği nedeniyle bir talepleri vardı. Bu konuyla ilgili Şehzadeler Belediyesi olarak çalışmalarımızı başlatmıştık. Eylül ayı meclis toplantımızda da plan notu değişiklikleri meclisimizden ve komisyonumuzdan geçti. Bu noktada yoğun çalışma, çaba ve gayret sarf eden İmar Komisyonu üyelerimize de çok teşekkür ediyorum. Böylelikle de Büyükşehir Meclisi’nden de geçtikten sonra arkadaşlarımızın beklediği bu problem kökten çözülmüş olacak. Yine zemin katlarda ticari dubleks yapılabilmesiyle ilgili düzenleme yapıldı. Merkezde asma kat yapılması durumunda bina yüksekliği 7 katlar da dahil olmak üzere 1 metrelik de bir ilave yapılmasına karar verildi. Derneğin taleplerine bu konuda cevap verilmiş oldu. Biz üretim yapanların, çalışanların, müteahhitlerin inşaatçıların yanındayız. İnşaat sektörü, ülkemizin, şehirlerin önde giden sektörlerinden biridir. Motor sektördür. O sektör iyi hızlı çalışırsa, diğer yan sanayiyle birlikte çok geniş bir alanda istihdam sağlar. Bunu biliyoruz. Onları bir paydaş olarak kabul ediyoruz. Bütün sorunlarını ve talepleri dinledik. Çözümlerle ilgili konuştuk. Sonuçta bütün şehrimizi müteahhitlerimizi ilgilendiren sonuçları da paylaşmış oldum. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aldığımız kararların Şehzadeler’imiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

BAŞKAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Çelik’in ardından konuşan Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Aslan Yılmaz, “Başkan Çelik’e daha önce yapmış olduğumuz nezaket ziyaretinde gündeme gelen bu konuyla ilgili görüşmüştük. Hazırlamış olduğumuz sektörün ve meslektaşlarımızın sorunları ile ilgili bir çalışma yaptık. Bu çalışmayı belediyeye sunduk. Belediyede yetkili arkadaşlar bu konuyla ilgili çalışma yaptılar. Sorunlarımızı çözen başta Başkanınız Ömer Faruk Çelik olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK VE MAGİD BAŞKANI ASLAN YILMAZ VE YÖNETİMİYLE BİRLİKTE, MÜTEAHHİTLERİN SORUNLARIYLA GÖRÜŞMEK İÇİN KAHVALTILI TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.