Mutfaktaki Koku Sebebiyle Geri Döndü

Mutfaktaki Koku Sebebiyle Geri Döndü
Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Paris seferini yapan uçağı, mutfaktan gelen koku sebebiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’na geri döndü. Türk Havayollarına ait Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 15.35’te kal...

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Paris seferini yapan uçağı, mutfaktan gelen koku sebebiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’na geri döndü.

Türk Havayollarına ait Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 15.35’te kalkan TK1817 sefer sayılı İstanbul-Paris seferini yapan yolcu uçağı, mutfaktan gelen koku nedeniyle geri döndü. Uçak havalandıktan bir süre sonra kabin görevlileri uçağın mutfağından koku geldiğini fark etti. Durumun kaptan pilota bildirilmesinin ardından kaptan pilot da durumla ilgili olarak Sabiha Gökçen Havalimanı kontrol kulesini bilgilendirdi. Durumu değerlendiren kule kontrolörü uçağın tedbiren geri dönmesini istedi. TK1817 sefer sayılı uçak Bulgaristan üzerindeyken Sabiha Gökçen Havalimanı’na geri döndü. Yolcuların tahliye edilmesinin ardından uçağın mutfak bölümünde kontrol yapılacağı ve yolcuların da gecikmeli olarak Paris’e gönderileceği belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.