Mutlu Bir Yuva İçin “Evlilik Okulu”

Mutlu Bir Yuva İçin “Evlilik Okulu”
Şahinbey Belediyesince evlilik okulu projesi kapsamında evlenecek ve evli çiftlere yönelik verilen eğitim seminerleri devam ediyor.Patenti Şahinbey Belediyesinde olan Evlilik Okulu projesi, Şahinbey B...

Şahinbey Belediyesince evlilik okulu projesi kapsamında evlenecek ve evli çiftlere yönelik verilen eğitim seminerleri devam ediyor.

Patenti Şahinbey Belediyesinde olan Evlilik Okulu projesi, Şahinbey Belediyesi öncülüğünde, Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü ve İl Müftülüğü ile iş birliği yapılıyor.

Evlenecek olan çiftlere ve evli çiftlere evlilik öncesi bilgiler verilen seminerde, evliliğin önemi anlatılıyor. Çiftler arasındaki birlikteliğin sağlam temeller üzerine kurula bilmesi için Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ve Gaziantep İl Müftülüğü’nden gelen öğretim görevlileri bilgiler aktarıyor.

ÇAMAŞIR MAKİNESI HEDİYE EDİLİYOR

Yeni evlenecek çiftlerin katıldığı Evlilik Okulu Projesi semineri hafta da bir gün olmak üzere 1 ay boyunca dört kez yapılıyor. Seminer sonrasında çiftlere Evlilik Okulu Projesi katılım sertifikasının yanı sıra, Şahinbey Belediyesi yeni evlenecek çiftlerde çamaşır makinesi hediye ediyor.

MUTLU BİR YUVA İÇİN “EVLİLİK OKULU”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.