Müzisyen Balayında Öldü

Müzisyen Balayında Öldü
Bolu’da iki hafta önce dünya evine giren müzisyen ve piyanist Kadir Mezarcı, eşi ile gittiği balayında motosikletle trafik kazası geçirerek yaşamını yitirdi.Bolu’da yıllardır müzik sektöründe faaliyet...

Bolu’da iki hafta önce dünya evine giren müzisyen ve piyanist Kadir Mezarcı, eşi ile gittiği balayında motosikletle trafik kazası geçirerek yaşamını yitirdi.

Bolu’da yıllardır müzik sektöründe faaliyet gösteren Akpınarlı müzisyen ve piyanist Kadir Mezarcı, iki hafta önce Reyhan Çağlak ile dünya evine girdi. Çok sevdiği motosikleti ile balayına giden genç çift, Akdeniz ve Ege turu yapmaya karar verdi. Çift önce Antalya’ya ardından Muğla’nın Fethiye ilçesine gitti. Motosikletle koy koy gezen çift, öğle saatlerinde kaza yaptı. Kadir Mezarcı’nın kullandığı motosiklet bir otomobille çarpıştı. Kazada Kadir Mezarcı yaşamını yitirirken, eşi Reyhan Mezarcı ağır yaralandı.

Mezarcı’nın ölüm haberi kısa sürede Bolu’ya ulaştı. Ailesi cenazeyi almak için Fethiye’ye giderken, eşi Reyhan Mezarcı’nın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.