MYO İstanbul’da Fuara Katıldı

MYO İstanbul’da Fuara Katıldı
Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü, hoca ve öğrencileri ile birlikte İstanbul’da Messe Frankfurt ve Hannover Fairs tarafından düzenlenen Automechanika-İSTANBUL 2014 Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarına katıldılar.

KSÜ Karacasu Yerleşkesinde bulunan Kahramanmaraş Meslek Yüksekokulumuzun Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü, hoca ve öğrencileri ile birlikte İstanbul’da Messe Frankfurt ve Hannover Fairs tarafından düzenlenen Automechanika-İSTANBUL 2014 Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarına katıldılar.                       

Kahramanmaraş Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümünün katıldığı fuar 12-13 Nisan 2014 tarihleri arasında, İstanbul-Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde yapıldı. Yurtdışı ve yurt içinden yaklaşık 1250 firmanın katıldığı Uluslararası Automechanika-İSTANBUL 2014 Fuarına Öğretim elemanları ve Öğrenciler birlikte katıldılar. Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan kafile başkanı öğretim görevlisi Ali Parlakyiğit: “Öğrencilerimizin okudukları bölümleri ile ilgili teknolojik gelişmeleri yakından incelemeleri, bilgilerini, ufuklarını geliştirmeleri ve motivasyonlarını yükseltmeleri adına yaptığımız bu gezi çok faydalı geçti. Ayrıca öğrencilerimiz bu katılım ile ilerde meslekleri ile ilgili çok geniş yelpaze de iş kurma hayallerini morallerini ve öz güvenlerini arttırdılar” dedi. 

654-198.jpg655-356.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.