Myp Lideri Yılmaz: "Ey Ülkücüler Terk Edin Bu Bahçeli’yi"

Myp Lideri Yılmaz: Ey Ülkücüler Terk Edin Bu Bahçeli’yi
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz ülkücülere seslenerek, "Ey ülkücüler terk edin bu Bahçeli’yi" dedi.MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamayla MHP Genel Başk...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz ülkücülere seslenerek, "Ey ülkücüler terk edin bu Bahçeli’yi" dedi.

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamayla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirerek, "Ey ülkücüler terk edin bu Bahçeli’yi. Bahçeli, varken o partiden hiçbir yol olmaz. Bize Türklüğü onur İslam’ı şeref bilecek siyasiler lazım. Bahçeli ve onun yönetimindeki MHP bu ülke için büyük bir zaman kaybı ve Türklüğün öldüğü yer olmuştur. Türkiye’de Türklük ve onun şanlı onuru yok edilmiştir. Bugün gelinen noktada MHP ve Bahçeli politikaları bu kutlu Türk-İslam davasını ne yazık ki salt Türklük angaryası ile ayaklar altına almıştır. Bahçeli, sadece Türklüğü ayaklar altına almakla kalmamış Türkçülük tezi karşısında Kürtçülük tezini de sessizce sinsice beslemiştir" ifadelerini kullandı.

Türk-İslam davasının derin bir geçmişi olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Bu dava Hz. Muhammed öncesinde tarihin başlangıcı Nuh tufanı ile yaşıt bir davadır. Bizim coğrafyamızda yaşayan halklar ister Laz, ister Çerkez isterse Kürt olsun tamamı Hz. İbrahim ve onun sekiz oğlunun soyu ve nesilleridir. İbrahim ise Türk’tür. Bizim babamız bellidir. Biz İbrahim’in evlatlarıyız. Kendine soy arayan soysuz bir millet değiliz. Bizler tüm renklerimizle ayrısı, gayrısı olmayan büyük bir milletiz. Babamız Hz. İbrahim ve onun evlatlarının devamı nesilleriz. İster Kürt olsun İster Laz isterse Egeli ya da Trakyalı kimin milletisin sorusuna vereceği cevap açıktır; Millet-i İbrahim" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.