Nazifoğlu: Beraberliğe üzüldük

Nazifoğlu: Beraberliğe üzüldük
Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, "Beşiktaş ikinci yarıda güzel oynadı. Mağlup da olabilirdik. Maçın hakkı beraberlikti....

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, "Beşiktaş ikinci yarıda güzel oynadı. Mağlup da olabilirdik. Maçın hakkı beraberlikti. Biz buraya gelmeden evvel beraberliğe razı olurduk. 2-0'dan sonra beraberliğe üzüldük" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, deplasmanda oynadığı Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Mücadele sonrasında Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Gelmeden önce beraberliğe razı olurduk"

İlk yarının kendilerinin hakimiyetlerinde geçtiğini belirten Nazifoğlu, "İki yarı skoru korumak için takım geriye çekildi. Beşiktaş ikinci yarıda güzel oynadı. Mağlup da olabilirdik. Maçın hakkı beraberlikti. Biz buraya gelmeden evvel beraberliğe razı olurduk. 2-0'dan sonra beraberliğe üzüldük" şeklinde konuştu.

"Seyirci Beşiktaş'ı itti"

Vodafone Arena'daki siyah-beyazlı seyircilerin takımını iyi desteklediğini söyleyen Levebt Nazifoğlu, "Seyirci Beşiktaş'ı itti. Beşiktaş seyircisini tebrik ediyorum. İyi görev yaptılar. Beşiktaş pes etmedi, iyi direnç gösterdi" dedi.

"Eren Avrupa'nın ve Türkiye'nin sayılı forvetlerinden"

Eren'in Türkiye'nin ve Avrupa'nın sayılı forvetlerinden olduğunu belirten Nazifoğlu, "Her maçta görevini yapıyor. Skora gidiyor" dedi.

Maç öncesi ve maç sonu düşüncelerin farklı olduğunu vurgulayan Nazifoğlu, "Maç öncesi ben de beraberliği isteyebilirdim ama bugün İnönü Stadı'nda dünyanın her takımı için 1 puandır" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.