Nazilli Belediyespor Finalden Memnun

Nazilli Belediyespor Finalden Memnun
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi’nce düzenlenen 45. TSYD Ege Dostluk Kupası’nda Altınordu’yu 1-0 yenerek finale yükselen Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü, galibiyetten memnun olduğunu belirtti.

- Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi’nce düzenlenen 45. TSYD Ege Dostluk Kupası’nda Altınordu’yu 1-0 yenerek finale yükselen Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü, galibiyetten memnun olduğunu belirtti.

Galibiyetin moral açısından iyi olduğunu söyleyen Teknik Patron Ahmet Kazım Ertem; “Takımımızın mücadele yönünden belli bir seviyede olması sevindirici. Bu tip maçlardan dolayı bu güne kadarki çalışmış olduğumuz antrenmanların hangi seviyede olduğunu görmek adına iyi oldu. Bizim öncelikli önemimiz buydu. Sonuçta ona göre geliyor. Tabi böyle bir maçtan da sonuç almak da moral ve motivasyonumuzu artırdı. Centilmenlik içerisinde bir maç olması da ayrıca güzel bir atmosferdi. Hem hazırlık anlamında hem moral anlamında iyi bir maç oldu” dedi.

EKSİĞİMİZİ GÖRDÜK

Kupa maçı kapsamında Somaspor’u 3-1 mağlup eden Balıkesirspor ile finalde Nazilli’de oynayacaklarını belirten Ertem; “Maçın geneline baktığımızda kondisyon ve taktik açısından olumlu yönlerimizi gördük ama hücum hattında biraz sıkıntı yaşadık. Daha önceden de belirlediğimiz forvet arkası transferimizi iyi bir oyuncu ile gidermek istiyoruz. Bu maçta o sorun çok bariz ortaya çıktı. Süper Lig’in yeni ekibi Balıkesirspor ile final oynayacak olmamız çok güzel. En azından taraftarımıza süper lig takımı izletme şansı buluyoruz. Sezonun son hazırlık maçında süper lig takımı ile oynamak önemli bir ölçüt olacak. Güzel futbolumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz. Tabii ki kupayı alırsakta yeni sezon öncesi ciddi bir moral kazanmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Ertem, Nazilli Şehir Stadyumu’nda 23 Ağustos Cumartesi günü (yarın) saat 18.00’da oynanacak olan 45. TSYD Ege Dostluk Kupası Finaline tüm Nazilli halkını davet ederek, sahanın 12. adamlarını da yanlarında olmaya çağırdı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.