Nazilli Ticaret Odası 11. Meslek Komitesi Yeniden Seçildi

Nazilli Ticaret Odası 11. Meslek Komitesi Yeniden Seçildi
Nazilli Ticaret Odası’nda yaş sebze-meyve ürünleri ve bitkisel yağların satışı yapan üyelerin yer aldığı 11. meslek komitesi yeniden seçildi.

- Nazilli Ticaret Odası’nda yaş sebze-meyve ürünleri ve bitkisel yağların satışı yapan üyelerin yer aldığı 11. meslek komitesi yeniden seçildi.

5 Mayıs 2013 tarihinde üyelerimizin oyları ile seçilerek göreve geldiğimiz günden sonra 11. Meslek komitemizin meclis üyeleri yetkili bulundukları şirketlerden yetkilerini devredince ya da toplantılara katılmayınca meclisimizin ilgili komitesi yasal olarak seçim sürecine gidilmiştir diyen Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler; “Meclisimiz yapılan seçim sürecinde yeni üyelerini ve komitesini oluşturmuştur. Üyelerin oyu ile göreve geldiğimiz günden bu güne kadar verdiğimiz sözleri yerine getirmek için, Nazilli Ticaret Odamızın bizlere verdiği yetkiyi ve imkanları kullanarak Nazillimizi ve çevresini kalkındırmak için büyük bir özveri ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu sebeple seçimle gelen üyelerimizden beklentimizde bu doğrultuda olacaktır. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve şimdiden meclisimize sağlayacakları katkılardan dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ticaret Odası hizmet binasında tek liste ile gidilen seçimde Yaşar Gözdaş, Neyyire Nazan Elgün ve Naci Maden meclis üyeliğine Zafer Kun, Yasin Uzun, Mustafa Elmas ve Hüsnü Çankaya’da komitelere seçildi.

NAZİLLİ TİCARET ODASI 11. MESLEK KOMİTESİ YENİDEN SEÇİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.