Nazilli’de Asker Firarisi Dehşet Saçtı; 1 Ölü, 1 Yaralı

Nazilli’de Asker Firarisi Dehşet Saçtı; 1 Ölü, 1 Yaralı
Aydın’ın Nazilli ilçesinde alacak verecek tartışmasında kan aktı. Pompalı tüfekle bir kişiyi öldüren, bir kişiyi de yaralayan zanlı 2 saat sonra yakalandı.Olay, Nazilli’ye bağlı Kavacık ile Sameyli ma...

Aydın’ın Nazilli ilçesinde alacak verecek tartışmasında kan aktı. Pompalı tüfekle bir kişiyi öldüren, bir kişiyi de yaralayan zanlı 2 saat sonra yakalandı.

Olay, Nazilli’ye bağlı Kavacık ile Sameyli mahalleleri arasında bulunan Sameyli Çayı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; asker firarisi Yılmaz Y. (22), alacağı olduğu iddia edilen Süleyman Demirtaş’tan (35) borcunu ödemesini istedi. Süleyman Demirtaş arkadaşları M.G.Ş (19) ve Y.Y (32) ile birlikte Sameyli Çayı mevkiinde olduğunu öğrendiği Yılmaz Y’nin yanına gitti. Bu sırada ikilinin arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kavganın büyümesinin ardından Yılmaz Y. yanında bulundurduğu pompalı tüfeği ile önce Süleyman Demirtaş’a ve ardından da M.G.Ş’ye ateş etti.Sırtından ve kolundan yaralanan Demirtaş, olay yerinde hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan M.G.Ş ise ambulansla sevk edildiği Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 2 yıldır asker firarisi olduğu öğrenilen zanlı Yılmaz Y., olayın ardından 2 saat sonra jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayda hayatını kaybeden Süleyman Demirtaş’ın cesedi otopsisi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlattı.

AYDIN’IN NAZİLLİ İLÇESİNDE ALACAK VERECEK TARTIŞMASINDA KAN AKTI.  SÜLEYMAN DEMİRTAŞ(35) POMPALI TÜFEKLE VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.