Nazilli'de Cadde Ve Sokaklar Hijyenik Olarak Temizlenecek

Nazillide Cadde Ve Sokaklar Hijyenik Olarak Temizlenecek
Nazilli Belediyesi, temizlik işleri araç filosuna yeni bir araç kazandırdı. Devlet Malzeme Ofisi tarafında yaklaşık 172 Bin TL'ye alınan hidrostatik tip vakumlu kompakt yol süpürme aracı belediyenin temizlik işleri araç filosuna dahil oldu.

- Nazilli Belediyesi, temizlik işleri araç filosuna yeni bir araç kazandırdı. Devlet Malzeme Ofisi tarafında yaklaşık 172 Bin TL'ye alınan hidrostatik tip vakumlu kompakt yol süpürme aracı belediyenin temizlik işleri araç filosuna dahil oldu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, temizlik işlerinde kullanılmak üzere alınan araç için “Daha önceden 4 tane yol süpürme aracımız vardı ama, alınan bu makinenin toz kaldırmadan hijyenik olarak temizlik yapabilme özelliği bulunmakta. Nazilli halkı her zaman hizmetin en iyisine layık Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı olarak çalışacak yeni aracımız tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

ÖNEMLİ BİR EKSİK GİDERİLMİŞ OLDU

Yeni alınan aracın birçok özelliğinin bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Isuzu NPR 8 marka taşıyıcı araç üzeri 3.5 metreküp hacme sahip vakumlu yol süpürme aracı son teknoloji ile donatılmış. En önemli özelliği cadde ve sokak temizliklerinde toz kaldırmadan hijyenik olarak temizlik yapacak. Alınan yol süpürme aracı ile Nazilli Belediyesine ait dört olan yol süpürme aracı sayısı beşe yükselmiş oldu. Aracın kaloriferi, devrilebilir kabini, kaban taban havalandırması, kamera monitör sistemi, ayarlanabilir hidrolik direksiyon sistemi, bağımsız süspansiyon ve araç önünü yükseltme sistemi, güçlü vakum sistemi ve hidrolik çöp konteynerine topladığı çöpleri boşaltabilme sistemi var. Araçta, temizlik için olması gereken her şey düşünülmüş. Çöp süpürebiliyor, hortumlu vakumlama sistemiyle çöp toplayabiliyor, topladığı çöpü konteynerlere boşaltabiliyor. Bu araç çok önemli bir eksiğimizi gidermiş olacak” ifadelerini kullandı.

NAZİLLİ'DE CADDE VE SOKAKLAR HİJYENİK OLARAK TEMİZLENECEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.