Nazilli’de Nehre Giren İki Arkadaştan Biri Boğuldu

Nazilli’de Nehre Giren İki Arkadaştan Biri Boğuldu
Aydın’ın Nazilli ve Bozdoğan ilçesi arasında bulunan Akçay nehrine serinlemek için giren iki arkadaştan biri boğularak ölürken, diğeri ise Akçay nehrinden çıkartılarak Nazilli Devlet Hastanesinde teda...

Aydın’ın Nazilli ve Bozdoğan ilçesi arasında bulunan Akçay nehrine serinlemek için giren iki arkadaştan biri boğularak ölürken, diğeri ise Akçay nehrinden çıkartılarak Nazilli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, olay Nazilli ile Bozdoğan arasında bulunan Akçay nehrinde meydana geldi. Bölgede hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeni ile Nazilli Yeni Mahalle’de ikamet eden Yıldırım Albayrak (28) ve arkadaşı İbrahim Gözgü (34) birlikte serinlemek ve piknik yapmak için Nazilli-Bozdoğan yolu üzerinde bulunan Akçay nehri bölgesine gittiler. İki arkadaş piknik yaparken serinlemek için Akçay nehrine girdiler. Biranda nehrin akıntısına kapılan iki arkadaştan Yıldırım Albayrak (28) olay yerinde boğularak hayatını kaybederken, arkadaşı İbrahim Gözgü (34) ise Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Gözgü’nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.