"NBA için Fenerbahçe’yi kullanmıyorum"

"NBA için Fenerbahçe’yi kullanmıyorum"
Fenerbahçe'nin yıldız basketbolcusu Bogdan Bogdanovic, NBA'e gitmek için Fenerbahçe'yi kullanmadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin yıldız basketbolcusu Bogdan Bogdanovic, NBA'e gitmek için Fenerbahçe'yi kullanmadığını söyledi. Bogdanovic ayrıca, Final-Four'un favorisi olmadığını belirterek, "Favori olduğumuzu söylemekten çok hoşlanmıyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Bogdan Bogdanovic, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine Berlin'de yapılacak THY Euroleague Final-Four, gelecekteki NBA planları ve sarı-lacivertlilerin Başantrenörü Zeljko Obradovic hakkında açıklamalarda bulundu.

"FAVORİ OLDUĞUMUZU SÖYLEMEKTEN ÇOK HOŞLANMIYORUM"

Final-Four'ların favorisi olmadığını belirten Bogdanovic, "Buraya kadar gelebilmiş genç bir takımla bile oynasak onların da favori olmasını göz önünde bulundurmalıyız. Ben kişisel olarak favori olduğumuzu söylemekten çok hoşlanmıyorum. O yüzden Final-Four'un favorisi olmaz demek istiyorum" şeklinde konuştu.

"LABORAL MAÇI BİZİM İÇİN ZOR OLACAK"

Bogdanovic, Berlin'de düzenlenecek THY Euroleague Final-Four'da karşılaşacakları İspanyol takımı Laboral Kutxa için ise, "Laboral da bizim gibi takım. Aynı amaç için mücadele ediyorlar. Bizim için çok zor olacağını düşünüyorum ama savaşacağız ve orada olacağız" dedi.

"GEÇTİĞİMİZ SENEYE GÖRE DAHA TECRÜBELİYİZ"

İki sene üst üste THY Euroleague'de Final-Four oynadıklarının hatırlatılıp, bu sene takımda ne gibi farkların olduğunun sorulması üzerine, 23 yaşındaki Sırp oyuncu, "Öncelikle geçtiğimiz seneye göre daha tecrübeliyiz. Bu sene güvenli olmamızın gözükmemiz bizim için avantaj. Ancak Final-Four'da burada mücadele ettiğimiz gibi olmalıyız. Çünkü şu ana kadar iyi işler başardık. Yine iyi işler yapmamız için normal düzenin dışında olmamız gerekiyor" diye cevap verdi.

"O ŞUTLARI ATMAYACAĞIMI BİLSEM O KADAR UZAKTAN ATMAM"

Bu sezon birçok maçta attığı son saniye üçlükleri için neler düşündüğünün ve bununla ilgili özel bir çalışma gerçekleştirip, gerçekleştirmediği sorusuna Sırp oyuncu, şöyle cevap verdi:

"Atamayacağımı düşünsem o kadar uzaktan şut atmam. Bununla ilgili özel bir çalışma yapmıyorum. Basketbolda bütün oyuncular, antrenman başında ve sonunda iki, üç şut denerler. Sadece denemek için. Bunun dışında antrenman yapmıyorum. Ben de onlar gibi yapıyorum."

"NBA'E GİTMEK İÇİN FENERBAHÇE'Yİ KULLANMIYORUM"

NBA'in her oyuncunun hayali olduğunu vurgulayan 23 yaşındaki yıldız basketbolcu, "Bütün Avrupalı basketbolcular NBA'ye gitmek istiyorlar. Ama ben Partizan'dan buraya geldiğim zaman öncelikle bir şeyler başarmak için geldim. Kesinlikle burayı basamak olarak kullanıp, NBA'ye gitmek için görmedim. Hala da öyle görmüyorum. Sezon sonuna kadar başarmamız gereken daha çok hedef var. Almamız gereken iki kupamız var. Sezon sonunda bununla ilgili bir karar verebilirim. NBA'ye gitmek için Fenerbahçe'yi kullanmıyorum. Burada hala kazanmak istediğim şeyler var" diye konuştu.

"SİNİRLENMESİ BİZE ÖNEM VERDİĞİNİ GÖSTERİYOR"

Başantrenörleri Zeljko Obradovic'in özel bir insan olduğunun altını çizen Bogdanovic, "Hep bizi daha iyiye götürmek için çabalıyor. Kendinizi mükemmel bir şeyler yaptınız zannederken bile sizi daha iyi yapmak için çabaları var. Bu çabalar sayesinde de özel bir insan. O sinirlendiğinde aslında bize önem verdiğini gösteren bir durum. Onu anlayıp, isteklerini karşılamak için biz de elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.