Ne Sporda Ne De Dansta Engel Tanımadı

Ne Sporda Ne De Dansta Engel Tanımadı
Denizli’de bir akrabasının düğününde atılan silahtan çıkan kurşunla tekerlekli sandalyeye mahkum olan vatandaş, yaptığı danslarla büyülüyor. Denizli’de yaşayan 37 yaşındaki Murat Turan, 5 yıl önce bir...

Denizli’de bir akrabasının düğününde atılan silahtan çıkan kurşunla tekerlekli sandalyeye mahkum olan vatandaş, yaptığı danslarla büyülüyor.

Denizli’de yaşayan 37 yaşındaki Murat Turan, 5 yıl önce bir akrabasının düğününe atılan silahlardan çıkan kurşunla belden aşağısı felç olurken, yaşadığı kötü olaydan sonra hayattan hiç kopmadı. Yaptıklarıyla herkese örnek olan Turan, bir yandan fizik tedaviye devam ederken, okçuluk başta olmak üzere çeşitli spor dallarıyla uğraştı.

Son olarak 39’uncu Cadde Dans Akademisi’nde tanıştığı eğitmen Cennet Kösebaş’tan dans dersleri alan Murat Turan, şu ana kadar 15 stil öğrendi.

Hayata bağlı olmayı sevdiğini belirten Murat Turan, "Dans ederken kendimi çok iyi hissediyorum. Bu yüzden de okçuluktan sonra dans etmeyi de öğrenmek istedim. Çevremdekilerin de yardımıyla dansta birçok figür öğrendim. Dans ederken her şeyi unutuyorum. Çok güzel bir duygu" dedi.

İHA)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.