Nehir, Kız Kardeşin "Dünyaya Merhaba" Dedi

Nehir, Kız Kardeşin Dünyaya Merhaba Dedi
Van’ın Gürpınar ilçesinde evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan’ı arama çalışmalarına yeniden başlarken, Nehir’in dün gece bir kız kardeşi dünyaya geldi. İlçenin Kırkgeçit Mahalle...

Van’ın Gürpınar ilçesinde evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan’ı arama çalışmalarına yeniden başlarken, Nehir’in dün gece bir kız kardeşi dünyaya geldi.

İlçenin Kırkgeçit Mahallesi’nde ikamet eden Nehir Aslan isimli çocuğun evlerinin önünde oynarken önceki saat 14.00 sıralarında kaybolması üzerine; ailesi, komşuları, jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) bağlı arama kurtarma tim, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), mahalle sakinleri ve çevre mahalle sakinlerinin desteğiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dün gece karanlığın çökmesiyle birlikte ara verilen çalışmalara, sabahın erken saatlerinde tekrar arama çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar bir taraftan devam ederken bir taraftan da Aslan ailesinde buruk bir sevinç yaşanıyor. Kaybolan Nehir’in hamile olan annesi Hatice Aslan’ın gece sancıları tutunca acilen Van Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Sabaha karşı sağlıklı bir kız dünyaya getirdi. Kaybolan Nehir ağabeyi Baran Aslan, annesinin dün akşam sancıları tutması üzerine babası hastaneye kaldırdığını ifade ederek,"Sabah halam arayıp bir kız kardeşimin dünyaya geldiğini söyledi. Çok sevindik. Nehir için çok üzüldüm, yeni bir kız kardeşim olduğu için de çok mutlu oldum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.