Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Liderliğini Sürdürüyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Liderliğini Sürdürüyor
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi C Grubu’nda mücadele eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, ligdeki 5. maçını Ankara Spor Salonu’nda Rönesans TED Ankara Kolejliler ile oynadı.

- Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi C Grubu’nda mücadele eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, ligdeki 5. maçını Ankara Spor Salonu’nda Rönesans TED Ankara Kolejliler ile oynadı.

İlk 4 haftada rakiplerini yenen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, bu hafta da deplasmanda Kadınlar 2. Liginin elit takımlarından biri olan Rönesans TED Ankara Kolejlileri Kadın Basketbol Takımını 62-42 mağlup etmeyi başardı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, başından sonuna kadar önde götürdüğü maçı kazanarak, 34 takımın bulunduğu Türkiye Kadınlar 2. Liginde namaglup 5 takımdan biri olmaya ve ligde en iyi savunma yapan Fenerbahçe Koleji’nden sonra 2. takım olmaya devam etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı bu galibiyetle birlikte puanını 10’a yükselterek liderliğini sürdürdü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.