Nevşehir’de 27 Şehit Yakını Resmi Kurumlarda İşe Başlayacak

Nevşehir’de 27 Şehit Yakını Resmi Kurumlarda İşe Başlayacak
Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan istihdam projesi kapsamında Nevşehir’de 27 şehit yakının resmi kurumlarda çalışmaya başlayacağını açıkladı.

- Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan istihdam projesi kapsamında Nevşehir’de 27 şehit yakının resmi kurumlarda çalışmaya başlayacağını açıkladı.

Çiftçi düzenlediği basın toplantısında; 2013 yılında çıkartılan bir yasa ile şehit yakınlarına daha önce 1 olan devlet kurumlarındaki istihdam hakkının 2’ye çıkartılırken görev şehitleri yakınları, malulleri ve gazilere ise ilk kez devlet kurumlarında 1 kişilik istihdam hakkı verildiğini hatırlattı.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından şehit aileleri dernek başkanlarına verilen iftar yemeği sonrasında yapılan kura çekimi ile Türkiye genelinde 3 bin 500 şehit yakını ve gazi için atama yapıldığını söyleyen Çiftçi, Nevşehir’den de 27 şehit yakını ve gazinin bu atamalardan yararlandığını açıkladı.

Yapılan bu çalışmadan dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür eden Çiftçi, ataması yapılan şehit aileleri ve gazilerin önümüzdeki günlerde resmi kurumlarındaki işlerine başlayacağını ifade etti.

NEVŞEHİR’DE 27 ŞEHİT YAKINI RESMİ KURUMLARDA İŞE BAŞLAYACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.