Niğde Belediyesi Bayramda Da Çalışacak

Niğde Belediyesi Bayramda Da Çalışacak
Kurban Bayramında belediyecilik hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların olası şikayetlerine cevap verebilmek için Niğde Belediyesinin bazı birimleri bayramda da mesai yapacak.

- Kurban Bayramında belediyecilik hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların olası şikayetlerine cevap verebilmek için Niğde Belediyesinin bazı birimleri bayramda da mesai yapacak.

Niğde Belediyesi, Bayram süresince vatandaşların sıkıntı yaşamamaları için bir dizi tedbir aldı. Bayramda temizlik işleri, zabıta, itfaiye, mezarlık, fen işleri, su ve kanalizasyon birimleri vardiya sistemiyle nöbetçi ekipler bulunduracak.

Bayramda meydana gelebilecek su ve kanalizasyon arızalarına karşı nöbetçi ekiplerin hizmet vereceği Niğde Belediyesinde, itfaiye, zabıta ve temizlik işleri ekipleri de çalışmalarını sürdürecekler. Bayram süresince özellikle Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüklerine bağlı ekipler görevli olacaklar. Zabıta müdürlüğü ekipleri kurban satış ve kesim yerlerinde, hem satışların hem kesimlerin çevre temizliği ve halk sağlığı koşullarına uygun yapılıp yapılmadığını kontrol edecek. Zabıta ekipleri ayrıca belirlenen alanlar dışındaki kamuya açık yerlerde satış ve kesim yapılmaması için denetim yapacak.

Temizlik işleri müdürlüğü ise özellikle çevre temizliğinin sağlanması için bayram süresince mesai halinde olacak. Ekipler satış sonrası alanların temizliğini yaparken, kesim yerlerinde de kurban atıklarının çevreye dağılmaması ve ortaya halkı rahatsız edecek görüntülerin çıkmaması için çeşitli önlemler alacak.

Bayram boyunca özellikle su ve kanalizasyon arıza ekipleri vatandaşlardan gelebilecek şikayet ve istekler için görevinin başında olacak. Ayrıca İtfaiye Müdürlüğü de bayramda mesaisine devam edecek.

Vatandaşlar bayramda su şebekelerinde arıza meydana gelmesi halinde 185, 153 numaralı telefondan zabıta, 188 numaralı hattan da cenaze hizmetlerine ulaşabilecekler. Ayrıca 444 51 01 numaralı telefondan da her türlü istek, şikayet ve sorunlarını iletebilecekler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.