Niğde Belediyesi Şehit Okan Acar İçin Mevlit Okutturdu

Niğde Belediyesi Şehit Okan Acar İçin Mevlit Okutturdu
Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde hain saldırı sonucu şehit edilen Polis Memuru Okan Acar’ın evi önünde mevlit okutuldu.Selçuk mahallesi, Taşkın sokak, Mandacılar sitesindeki ev...

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde hain saldırı sonucu şehit edilen Polis Memuru Okan Acar’ın evi önünde mevlit okutuldu.

Selçuk mahallesi, Taşkın sokak, Mandacılar sitesindeki evlerinin önünde düzenlenen mevlit programına Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen mevlit programında Belediye Başkanı Akdoğan; “Şehit edilen Okan Acar kardeşimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum, mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara sabır versin. Bu hain saldırıyı düzenleyen teröristleri ve terörün her türlüsünü kınıyorum dedi. Şehit Polis Memuru Okan Acar’a tekrar Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.Yapılan duaların kabul olmasını, Cenab-ı Hak’tan bir daha ulusumuza böyle acıları yaşatmamasını niyaz ediyorum” dedi.

niğde belediyesi okan acar için mevlidi şerif okuttu

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.