Niğdeliler Kent Meydanında İftar Açtı

Niğdeliler Kent Meydanında İftar Açtı
Niğde’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Niğdelilerin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği, bu sene de düzenlendi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Vatandaşımızla bereket sofrasında iftar...

Niğde’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Niğdelilerin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği, bu sene de düzenlendi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Vatandaşımızla bereket sofrasında iftar açmanın güzelliğini yaşıyoruz. Ramazan ayı herkese mübarek olsun" dedi.

Kent Meydanında düzenlenen iftar yemeğine, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve yaklşık 2 bin 500 kişi katıldı.

Niğde Belediyesi tarafından ’Mahallelerde İftar Sofrası’ sloganıyla farklı farklı mahallede gerçekleştirilen iftar buluşmaları, yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Niğde Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde aynı sofra etrafında buluşan binlerce Niğdeli birlikte orucunu açtı.

İftar sonrasında bir konuşma yağan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Siz değerli hemşerilerimizin hizmetine açtığımız Niğde Kent Meydanımız yine muhteşem bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun, kardeşliğimiz pekişerek gelişsin" dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ise yaptığı konuşmada, "Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’a böyle güzel bir organizasyon için teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir organizasyon olmuş. Sosyal Belediyeciliğin gereklerini yerine getiriyor" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli de, ülkenin siyasi durumunu değerlendirerek, gelinen noktada 13 yıllık AK Parti iktidarından önce ki durumu hatırlamanın ve gençlere anlatmanın önemli olduğunu söyledi.

Niğde Belediyesi Kent Meydanında iftar programı düzenledi. İftarda Niğde belediye Başkanı (ayakta) halk ile sohbet etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.