Nihat Hatipoğlu Gaziosmanpaşalı Vatandaşlara Hitap Etti.

Nihat Hatipoğlu Gaziosmanpaşalı Vatandaşlara Hitap Etti.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu vatandaşlarla bir araya geldi.Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 2015 yılı Ramazan ayı programl...

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu vatandaşlarla bir araya geldi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 2015 yılı Ramazan ayı programları kapsamında Mevlana Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda düzenlediği etkinliklerin konuğu İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu oldu. İftar sonrası düzenlenen programa Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ,Ak parti İstanbul milletvekili Şirin Ünal ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

USTA, ‘’ÇOCUKLARIMIZIN RAMAZANIN RUHU YAKALIP GELENEKLERİMİZİ GELECEĞE TAŞIMA SORUMLULUĞUNU ÖNEMSİYORUZ’’

Ramazan ayının manevi duyguların yanı sıra birlik ve beraberlik ruhunu arttırmada önemli rol üstlendiğini belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta.’’Ramazanın bu anlamlı günlerinde iftar sonrası bir araya geliyoruz. Kardeşlik hukukunu geliştirmek adına, dostluğumuzu pekiştirmek adına, gelecekte ramazan kültürü ve ruhunu çocuklarımızla birlikte yaşatmak adına önemli bir görev icra ediyoruz. Özellikle çocuklarımızın ramazanın ruhu yakalayıp geleneklerimizi geleceğe taşıma sorumluluğunu önemsiyoruz.’’ dedi.

HATİPOĞLU EVLATLARINIZA PEYGAMBER EFENDİMİZİ TANITIN

Etkinlikte Peygamber (SAV) hayatından örnekler anlatan Hatipoğlu,’’Bu dini güzel yaşamak, onu anlatmak yaşatmakla mümkün. Onun için ne olur evlatlarınıza Hz. Muhammed(sav) tanıtın. Çünkü onu tanıttığınızda çocuğunuzun boşa düşme ihtimali yok. Uğraşın, uykunuzu bozun, rahatınızı bozun ama evladınızın başını okşayarak, güzel güzel onları dine yönlendirin. Müslümansınız İslamı yaşıyorsunuz. 20 sene sonra emanet evlatlarınıza geçecek. Onlar kıran döken çocuklar değil. Hz. Muhammed(sav) peşinde koşan çocuklar olmalıdır.’’ dedi.

Etkinlik dua ve plaket töreninin ardından sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.