Niksar’da Spor Kompleksi Açıldı

Niksar’da Spor Kompleksi Açıldı
Tokat’ın Niksar ilçesinde Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, Dr. Güngör Özbek Spor Kompleksi açılışı yapıldı.

- Tokat’ın Niksar ilçesinde Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, Dr. Güngör Özbek Spor Kompleksi açılışı yapıldı.

Birçok davetlinin katılımıyla yapılan açılış töreninde rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrencilerin halk oyunları gösterisi büyük beğeni topladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından programın açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı Vasfiye Lüleci kendilerini böyle anlamlı bir organizasyonda yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür ederek, “Vakfımızın Niksar şubesi 1988 yılında kuruldu. Daha sonra mekanı cennet olsun Halis Evirgen beyefendinin vermiş olduğu bu arsa üzerine rehabilitasyon merkezimizi kurduk ve açtık. Bağışlarla yapılan bu spor kompleksi saygıdeğer ve yardımsever Niksarlıların eseridir. En büyük bağışı ismini binaya verdiğimiz Dr. Güngör Özbek ağabeyimiz yapmıştır. Kendisine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah bu spor kompleksinde çocuklarımız daha iyi eğitim alıp spor yapma imkanı bulacaktır” dedi.

ZİÇEV Genel Başkanı Ülay Karakoç ise, “1988 yılında Şubemiz burada kuruldu ve binanın ilk temel atılışında bende burada bulundum. Allah herkesten razı olsun bu günlere geldik. Acaba mı diyorduk hep; Niksar bizim şubelerimizin içinde tek ilçemiz. Diğerleri hepsi iller, ama en güzel çalışan en güzel yerlere gelen bir şubemiz Niksar. Şubemizle ve Niksarlılarla iftihar ediyoruz. Ben bir kez daha Niksarlılara teşekkür ediyorum bu desteklerinin devamının olacağına inanıyorum ve olacaktır diye düşünüyorum” diye konuştu.

Son olarak konuşan İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ise, “ZİÇEV sivil toplum örgütleri içerisinde bizim gurur duyduğumuz bir örgütlenme. Hayırsever ve gönüllü insanlardan müteşekkil ve fedakar insanların çok güzel emeklerle neticelendirdiği bu güzel binanın açılışında bulunmaktan da büyük murtluluk duyuyorum. Emeği geçen tüm insanlarımızı hayırseverlerimizi tebrik ediyorum. Bu kompleksimizin hayırlı olmasını güzel sonuçlar doğurmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından ZİÇEV’e katkı ve destek sağlayanlara plaketleri verildi ve daha sonra spor kompleksinin açılışı yapılarak bina gezildi.

Programda pasta kesilmesinin ardından rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrenciler tarafından halk oyunları gösterisi sunuldu. Program yemek ikramının ardından sona erdi.

Programa Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hakan Kuşçu, Belediye Başkan Vekili Fatih Dönmezoğlu, ZİÇEV Genel Başkanı Ülay Karakoç, Genel Başkan Tomris Miser, Vakıf Başkanı Naci Kargın, Emniyet Müdürü İrfan Yabaş ve çok sayıda davetli katıldı.

NİKSAR’DA SPOR KOMPLEKSİ AÇILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.