Nilden Bayazıt Taahhütname Dağıttı

Nilden Bayazıt Taahhütname Dağıttı
Kahramanmaraş CHP Milletvekili adayı Nilden Bayazıt ve beraberindeki CHP Kadın kolları çarşı esnafına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Noter onaylı Taahhütnamesini dağıttı.

Kahramanmaraş merkezde esnafları ziyaret ederek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidara gelmesi halinde emeklilere vereceği yılda iki ikramiye vaadiyle  notere onaylattığı Taahhütnamesini dağıttı. Müftülük binası yanındaki CHP seçim bürosundan başlayan ziyaret ve bilgilendirme tüm gün devam etti. Yaptıkları esnaf ziyaretlerinde Nilden Bayazıt, “ ‘Söz uçar yazı kalır' atasözünde belirtildiği gibi  sözün uçmaması için Genel Başkanımız verdiği sözü Notere onaylatmıştır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu siyasetçi gibi değil, halk gibi davranmış ve verdiği sözün arkasında olduğunu yazıya döküp Noter’den onaylatmıştır”  dedi. Bu noter onayının halkta karşılık bulduğunu söyleyen Bayazıt, Taahhütnameyle ilgili bilgiler verdi. “Taahhütname, bildiğiniz gibi 23 Mart 2015 tarihinde Ankara 3. Noterinde onaylatılmıştı. Genel Başkanımız, 7 Haziran 2015 genel seçimler sonrasında Anayasanın 109 ve 110’uncu maddelerine uygun olarak 63’üncü Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin Başkanlığımda kurulması halinde; Tüm emeklilere din bayramlarda birer maaş olmak üzere toplamda iki ikramiye verilmesi için  gerekli yasal düzenlemeleri 1 ay içerisinde yapılmasını sağlayacağına söz vermiş, şayet bu sözü tutamadığı taktirde Başbakanlık ve Genel Başkanlıktan istifa edeceğini beyan etmiş ve notere onaylatmıştır.” dedi.

Nilden Bayazıt akşam da Saçaklızade Mahallesinde kahve ve ev ziyaretleri yaparak CHP'nin Yaşanacak Bir Türkiye programını anlattı.

1-433.jpg

2-331.jpg

3-216.jpg

4-160.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.