Nilüfer’de Çini Ve Rölyef Sergisi

Nilüfer’de Çini Ve Rölyef Sergisi
Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi, çini ve rölyef sergisine ev sahipliği yaptı. Toplam 36 rölyef ve 40 çini eseri sanatseverlerle buluştu.

- Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi, çini ve rölyef sergisine ev sahipliği yaptı. Toplam 36 rölyef ve 40 çini eseri sanatseverlerle buluştu.

Nilüfer Belediyesi, sanatsal faaliyetlerine devam ederken, Konak Kültürevi’nde açılan çini ve rölyef sergisi büyük ilgi görüyor. Asuman Ayhan ve Neşe Eser tarafından açılan çini ve rölyef sergisi sanatseverlerin katılımıyla izlenime açıldı. Sergide iki sanatçı tarafından hazırlanan 36 rölyef ve 40 çini eseri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sergi açılışına katılan Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Pelin Sevgi ve Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu iki sanatçıyı başarılı çalışmaları için kutladı. Asuman Ayhan ve Neşe Eser de sergilerini gezen Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Pelin Sevgi ve Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu’na çini ve rölyef çalışmalarından örnekler armağan etti. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği sergi 5 Şubat Perşembe gününe kadar Konak Kültürevi’nde izlenime açık kalacak.

(MD

NİLÜFER’DE ÇİNİ VE RÖLYEF SERGİSİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.