Norveç’ten Boşanmak İçin Geldi Silahla Vuruldu

Norveç’ten Boşanmak İçin Geldi Silahla Vuruldu
Konya’nın Kulu ilçesine eşinden boşanmak için Norveç’ten gelen gurbetçi, görülen boşanma davasından sonra adliye önünde kayınbiraderi tarafından bacağından silahla vurularak yaralandı.

- Konya’nın Kulu ilçesine eşinden boşanmak için Norveç’ten gelen gurbetçi, görülen boşanma davasından sonra adliye önünde kayınbiraderi tarafından bacağından silahla vurularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, iki buçuk yıl önce evlendiği Neslihan A. ile boşanmak için Norveç’ten Kulu ilçesine gelen gurbetçi Metin A., (26) adliyede görülen boşanma davasından sonra eşinden ayrıldı. Davadan sonra Metin A. teyzesi Hacer K. ile birlikte adliye önünde bulunan fotoğrafçıya gitti. Fotoğrafçıdaki işini bitirdikten sonra teyzesiyle birlikte dışarıya çıkan Metin A., kayınbiraderi Köksal D. tarafından bacağından silahla vuruldu. Bacağının iki yerinden vurulan Metin A., çağrılan ambulansla Kulu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayından ardından şüpheli Köksal D., adliye de bulunan polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bacağından yaralanan Metin A.’nın Norveç’te işçi olarak çalıştığı ve eşinden boşanmak için üç gün önce Kulu ilçesine geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.