Numan Şeker’den Ak Parti Osmangazi’ye Ziyaret

Numan Şeker’den Ak Parti Osmangazi’ye Ziyaret
AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatını ziyaret eden Bursa Milletvekili Aday Adayı Numan Şeker, paralel yapı ile mücadelenin çok kararlı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini söyledi.AK Parti’den aday adayl...

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatını ziyaret eden Bursa Milletvekili Aday Adayı Numan Şeker, paralel yapı ile mücadelenin çok kararlı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini söyledi.

AK Parti’den aday adaylığını açıkladıktan sonra başta ilçe teşkilatları olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu ile bir araya gelen Şeker, Osmangazi İlçe Teşkilatı ile buluştu. AK Parti Osmangazi Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ufuk Çömez ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu ziyarette konuşan Numan Şeker’in gündeminde paralel yapı ile mücadele vardı. Aday Adaylığı öncesinde Memur-Sen İl Temsilciliği görevini yürüttüğünü hatırlatan Şeker, paralel yapı ile mücadele sürecinde milletten yana tavır alarak bu yapının deşifre edilmesi adına çalıştıklarını söyledi. Paralel yapı diye adlandırılan ve Türkiye’nin geleceğine kasteden bu organizasyonun kararlı bir mücadele ile etkisiz hale getirilebileceğine işaret eden Numan Şeker, “CIA ve MOSSAD ile işbirliği yapıp Türkiye’ye kurulan bu hain tuzağın bir parçası oldular. 17-25 Aralık’tan 2 ay sonra seçime doğru bu paralel yapı ortaya çıkarılmış olsaydı seçim zamanında hiçbir şey yapılamayacaktı. Tam zamanında deşifre edildi. Bu süreçte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kararlılıkla hareket edildi. Memur-Sen camiası olarak bu yapının deşifre edilmesinde bizlerin de büyük katkıları oldu” diye konuştu.

Türkiye’nin yakın siyasi tarihte her 10 yılda bir darbelerle sindirildiğinin altını çizen Numan Şeker, AK Parti iktidarı sonrasında da benzeri girişimlerin olduğunu ve bunların en sertinin son yıllarda yaşandığını dile getirdi. Son yıllarda AK Parti hükumetinin ve Türkiye’nin, gezi eylemleri, 17-25 Aralık küresel operasyonu, 6-7 Ekim Kobani olayları gibi kritik virajlardan geçtiğini hatırlatan Şeker, “Bu süreçte milletin yararına hareket ettiğine inandığımız AK Parti’nin yanında dimdik durduk. Türkiye’yi içeriden ve dışarıdan karıştırmaya çalışanlara ‘Yeniden Büyük Türkiye’ cevabını onurlu duruşumuzla verdik” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde dünyanın adaletsiz düzenine ‘dur’ dediğini de ifade eden Şeker sözlerini şöyle noktaladı: “Cumhurbaşkanımız ‘one minute’ gibi, ‘dünya beşten büyüktür’ gibi dünya siyasi tarihinin seyrini değiştirecek önemli adımları atmıştır. Bizler onun yolunda Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde bu kutlu hareketi daha da ileriye taşımak adına var gücümüzle çalışacağız. Bu anlamda çıktığımız bu hayırlı yolculukta sizlerin de destek ve dualarınızı bekliyorum.”

AK PARTİ OSMANGAZİ İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET EDEN BURSA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI NUMAN ŞEKER, PARALEL YAPI İLE MÜCADELENİN ÇOK KARARLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.