Nuri Elibol: “Bu Yarışın Kazananı Tokat Olacak”

Nuri Elibol: “Bu Yarışın Kazananı Tokat Olacak”
AK Parti Tokat Milletvekili Aday Adayı Nuri Elibol, temayül yoklamasının bir demokrasi şöleni, tatlı bir yarış olacağını ifade ederek, “Bu yarışın kazananı Tokat olacak” dedi.AK Parti Tokat Milletveki...

AK Parti Tokat Milletvekili Aday Adayı Nuri Elibol, temayül yoklamasının bir demokrasi şöleni, tatlı bir yarış olacağını ifade ederek, “Bu yarışın kazananı Tokat olacak” dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Aday Adayları tarihi mekan Pirhan’da düzenlenen programda tanıtıldı. Programda kısa bir konuşma yapan AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, 51’i Tokat’tan olmak üzere 64 kişinin milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptığını kaydetti. Pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasında teşkilat üyelerinin bu isimler üzerinde kanaatlerde bulunarak oy kullanacağını ifade eden Başkan Polat, “Temayül yoklamasında 5 aday adayı için sıralama yapılarak oy kullanılacak, 4 veya 6 kişi yazıldığı takdirde oylar geçersiz sayılacak” diye konuştu.

“BU YARIŞIN KAZANANI TOKAT OLACAKTIR”

Program sonrasında değerlendirmelerde bulunan İhlas Medya Ankara Grup Başkanı ve Türkiye Gazetesi Ankara Temsilcisi Nuri Elibol, AK Parti Tokat Milletvekili Aday Adaylığına 64 kişinin başvurması AK Partiye olan güvenin ve temayülün nedenli yüksek olduğunun kanıtı olduğunu söyledi. Pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasının bir demokrasi şöleni, tatlı bir yarış olacağını ifade eden Elibol, “Bu yarışın kazananı Tokat olacaktır. Bir birinden değerli 64 isimden 5 isim Tokat’ımızı yüce mecliste temsil için seçilecektir. Tokat AK Parti ailesinin en niteliklileri şehrimizi Ankara’da en iyi temsil edecek olanı, merkezin imkanlarını Tokat’a en iyi taşıyacak çalışkan, becerikli ve tuttuğunu koparan adayların seçileceğinden kuşkum yok. Bütün aday adaylarını AK Parti Genel Merkezi ve başbakanımızın nezrinde eşit şansa sahip olduğunu herkesin bilmesi gerekir. Temayül yoklamasında oy kullanacak AK Parti üyelerinin iradeleri bu 5 kişinin belirlenmesindeki faktörlerden en önemlisidir. Bu nedenle oy kullanacak kardeşlerimizin Tokat’ın geleceğini emanet edeceği temsilcilerden seçerken akılları ve vicdanları ile hareket etmelerini öneriyorum. AK Parti delegeleri sağduyu ile ince eleyip sık dokuyan sarraf terazisinde tartacaklarından kuşkum yoktur. Tokatlı vatandaşlarımızın ve Tokat’taki kanaat önderlerinin bu seçime büyük katkıları olacaktır. Diğer siyasi partilere aday belirlemelerinde AK Parti gibi katılımcı demokrasiyi tavsiye ediyorum” dedi.

Tarihi mekanda milletvekili aday adaylarını bir araya getiren AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat’a ince ve nazik düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Elibol, "Bu yemekte ilk 5’e girsek de girmesek de 7 Haziran’a kadar birlikte çalışmaya, kol kola girmeye karar verdik. Seçilsek de seçilmesek de ben buradan kendi adıma söylüyorum sıralamadaki yerim ne olursa olsun kol kola omuz omuza karış karış Tokat’ı gezeceğiz. Beraber yorulacak beraber sevineceğiz. Tokat’ın en önemli ihtiyacı birliktelik ve beraber olmaktır” diye konuştu.

“BALLICA MAĞARASINA GEREKEN ÖNEM VERİLECEK”

Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Halil Güleroğlu ile basın kuruluşlarını ziyaret eden Elibol, meslektaşları ile sohbet etti. Ayrıca Pazar ilçesinde temaslarda bulunan Elibol, yöre insanların sıcaklığından çok etkilendiğini söyledi. Ballıca Mağarası’nın yeteri kadar tanıtılamadığı yönünde kendisine gelen şikayetleri dinleyen Elibol, “Dünya’nın 8. harikası diyebileceğimiz ballıca mağarasının dünya turizminin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri haline getirmek için her türlü çabayı göstereceğime Pazarlılara söz verdim. Bu mağara gerek büyüklüğü ve gerekse milyonlarca yılda oluşan sarkıt ve dikitleri ile bir tabiat harikası. Herkesin mutlaka burayı görmesi gerekir” diye konuştu.

AK Parti Tokat Milletvekili aday adaylarını isimleri şu şekilde: “Nuri Elibol, Fatma Dinçer, Hulusi Kılıç, Halil Tekin, Levent Şahin, Erdal Düzgün, Erol Yıldırım, Nihat Bozok, Seyfi Yılmaz, Şeref Menteşe Muzaffer Katar, Kemal Yurtnaç, Bekir Sezgin, Ali Çezik, Salih Koç, Erdoğan Karadağ, Azmi Kara, Sinan Yumuşakkaya, Ahmet Feyzi İnceöz, Dilek Yüksel, Mustafa Şahin, Hüseyin Kurt, Ünal İşeri, Pınar Gençay, Fikret Erdem, Alaattin Büyükkaya, Cemil Çağlar, Erol Şekerci, Mekan Sırakaya, Ali Gözen, Fatih Akgün, Mehmet Şahin, Adem Sansar, Kenan Demir, Şevki Turgut, Mevlüt Özmen, Dursun Bulut, Mustafa Kök, Adem Çelik, Fatih Yağcı, Abdulkadir Uzunöz, Osman Faruk Bal, Mustafa Boyraz, Melike Yiğit, İbrahim Üneş, Celil Göçer, Nusret Baş, Tuğuba Uçar, Nayim Aydın, Cüneyt Aldemir, Cemile Genç, Serdar Çinkılıç, Bekir Sobacı, Mustafa Arslan, Berkan Kabakcı, Keziban Eda Haşemoğlu, Harun Karaca, Coşkun Çakır, Hatice Yılmaz, Ulvi Demiryürek, Bilal Taşkın, Sümeyye Öztürk, Rasim Yağar, Fatma Gaye Güler.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.