Nursaçan’dan Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne Ziyaret

Nursaçan’dan Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne Ziyaret
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı’yı makamında ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren...

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, KOSB yönetimine yeni seçilen Tahir Nursaçan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Akçadırcı ayrıca, Kayseri’nin sanayisinin ileri teknoloji, yüksek katma değer ve rekabet gücüne dayalı bir yapıya kavuşması için İl Müdürlüğü ve Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünce yapılabilecek müşterek çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette, önümüzdeki süreçte özellikle sanayi işletmelerimizde AR-GE Merkezlerinin kurulması ve desteklenmesi, sanayide kullanılan verimsiz elektrik motorlarının verimlileri ile değiştirilmesi, tekno yatırım ve tekno pazar destek programları, sanayi tezleri destek programı, TÜBİTAK destekleri, kümelenme destek programının tanıtımı, sanayicilerin söz konusu desteklerden yararlanmalarının teşviki, Kayseri’de kamu üniversite sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ile Türkiye’nin cari açığının en önemli sebeplerinden olan ithal ara mallarının yerli üretiminin artırılmasına yönelik olarak müşterek çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.