Nusaybin’de Olaylar Çıktı

Nusaybin’de Olaylar Çıktı
PKK’ya ait kampların bombalanmasını protesto bahanesiyle Mardin’in Nusaybin ilçesinin hastane köprüsü ve Duruca mahallesi mevkisinde İpek Yolunu kapatmaya çalışan gruplara jandarma ve polis müdahale e...

PKK’ya ait kampların bombalanmasını protesto bahanesiyle Mardin’in Nusaybin ilçesinin hastane köprüsü ve Duruca mahallesi mevkisinde İpek Yolunu kapatmaya çalışan gruplara jandarma ve polis müdahale etti.

Nusaybin’de yüzü kapalı grup hastane köprüsünü çöp bidonlarıyla kapattı. Olay yerine gelen polis ekipleri grubun yolu açması için yaptığı uyarılara karşılık grup polise ses bombası attı. Polis grubu dağıtmak için gözyaşartıcı gaz attı. İkinci grup Duruca mevkisinde uluslararası İpek Yolunu trafiğe kapattı. Bölgeye gelen jandarma ekipleri grubun yolu açması için yaptığı uyarılara karşılık grup jandarmaya molotofkokteyli ile saldırdı. Jandarma grubu dağıtmak için gözyaşartıcı gazla müdahale etti. Jandarmanın müdahalesi sonrası yarım saat kapalı kalan yol tekrar trafiğe açıldı.

PKK’YA AİT KAMPLARIN BOMBALANMASINI PROTESTO BAHANESİYLE MARDİN’İN NUSAYBİN İLÇESİNİN HASTANE KÖPRÜSÜ VE DURUCA MAHALLESİ MEVKİSİNDE İPEK YOLUNU KAPATMAYA ÇALIŞAN GRUPLARA JANDARMA VE POLİS MÜDAHALE ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.