Nusaybin’de patlamalar sürüyor

Nusaybin’de patlamalar sürüyor
Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör operasyonları tüm hızıyla devam ederken, teröristlerin döşediği El Yapımı Patlayıcılar'ın (EYP) patlama anı saniye...

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör operasyonları tüm hızıyla devam ederken, teröristlerin döşediği El Yapımı Patlayıcılar'ın (EYP) patlama anı saniye saniye kameraya yansıdı.

Mardin'in Nusaybin ilçe merkezinde bölücü terör örgütü mensuplarınca kazılan çukur, kurulan barikat ve gizlenen bombalı tuzakları temizlemek ve vatandaşların can ve mal güvenliğini yeniden tesis etmek maksadıyla 14 Mart 2016 günü başlatılan Atmaca-7 operasyonu tüm hızıyla devam ediyor. 482 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda teröristler tarafından değişik mahallelerde tuzaklanan EYP'ler de kontrollü olarak patlatılıyor. Teröristlerden temizlenen mahallelerde arama tarama faaliyetleri yürüten güvenlik kuvvetlerinin tespit ettiği patlayıcılar çevre güvenliği alındıktan sonra kontrollü olarak etkisiz hale getiriliyor. Bugün tespit edilen 2 ayrı patlayıcının kontrollü infilak ettirilmesi saniye saniye kameraya yansıdı. Büyük bir gürültü ile meydana gelen patlamada bir anda ortalık toz ve dumanlarla doldu.

İki ayrı patlamada her hangi bir can kaybı ve yaralanan olmazken, ilçede operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor.

Nusaybin’de patlamalar sürüyor

Nusaybin’de patlamalar sürüyor

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.