Obradovic’ten Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Obradovic’ten Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bugün burada olduğu için teşekkür ediyorum....

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bugün burada olduğu için teşekkür ediyorum. Basketbolu desteklediği için teşekkür ediyorum. Herkesin basketbolun içinde olup destekliyor olması çok önemli" dedi.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic Fenerbahçe - Anadolu Efes maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Anadolu Efes'in maç boyunca iyi mücadele ettiğini vurgulayan Obradovic, "Sezonun ilk maçıydı. Çok da güzel bir maç oldu. Rakibimiz Anadolu Efes de çok güzel mücadele etti. Bazı yeni oyuncuları ve yeni bir koçu olan bir takıma karşı oynadık bugün ve gerçekten iyi bir maç çıkardık. Gerçekten çok ilgi çekici bir maçtı, beklediğimiz gibi çok set bir maç oldu. Maça çok iyi başlamamıza ve maçı sürekli önde götürmemize rağmen her seferinde geri gelmek için çabaladılar, zaman zaman geri geldiler" diye konuştu.

"Basketbolu desteklediği için teşekkür ediyorum"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a basketbola gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür eden Obradovic, "Çıkardıkları maçtan ve gösterdikleri mücadeleden dolayı rakibi tebrik ediyorum. Sezon boyunca hem Türkiye liginde hem de Euroleague'de iyi bir takım olarak yer alacaklar. Diğer taraftan takımımın oynadığı oyundan çok mutluyum. Hazırlık döneminde bazı sakat oyuncularımızla ilgili sorun yaşadık. Fakat maç içinde çok yüksek bir enerji ile oynadık. Şahsen maçı hak ettiğimizi düşünüyorum. Çok açık ki daha iyi oynayabilmek için bazı şeyleri geliştirmemizin gerektiğini görmemiz lazım. Her maçtan sonra yaptığımız gibi bu maçtan sonra da derin bir analizini yapacağız. Taraftarlara bugün oluşturdukları atmosferden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kulüp başkanımız Aziz yıldırım ve tüm yönetim kurulu üyelerimize buraya gelip bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum. Benim bakış açımdan çok önemli olan bir nokta var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bugün burada olduğu için teşekkür ediyorum. Basketbolu desteklediği için teşekkür ediyorum. Herkesin basketbolun içinde olup destekliyor olması çok önemli" açıklamalarında bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.