Ödemiş Belediyesi Eski Adliye Binasına Taşınıyor

Ödemiş Belediyesi Eski Adliye Binasına Taşınıyor
2013 yılında eski hizmet binasını yıkıp idari bölümlerini Birgi yolundaki Kültür Merkezi binasına taşıyan Ödemiş Belediyesi yeniden ilçe merkezine dönmeye hazırlanıyor.

- 2013 yılında eski hizmet binasını yıkıp idari bölümlerini Birgi yolundaki Kültür Merkezi binasına taşıyan Ödemiş Belediyesi yeniden ilçe merkezine dönmeye hazırlanıyor.

Adalet Sarayı’na taşınan Ödemiş Adliyesi’nin tarihi binasının belediyeye tahsisinin ardından belediyenin bazı birimlerinin adliye binasına taşınması için çalışmalar başladı. Belediye meclisi toplantılarının da eski adliye binasındaki Ağır Ceza Mahkemesi salonunda yapılması planlanırken, binanın dış cephesine de bilgilendirici pankartlar asıldı.

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, fazla masraf yapmadan belediyeyi daha önceki hizmet binasına yakın bir konuma taşıyacaklarını belediyenin hizmet verdiği adres sayısının azaltılacağını söylemişti.

Badem, “Adliye binasında temizlik, boya-badana çalışmaları başladı. Fazla bir masraf yapmadan bu binaya taşınacağız. Şu an 6 ayrı yerde hizmet veren belediye bu sayede belki de 2 parça ile hizmet verecek. Belediye meclis toplantıları da eski adliyede yapılacak. Ödemişlilerin uzun süredir sıkıntısını yaşadığı belediyeye ve başkana ulaşma sorunu da ortadan kalkacak” demişti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.