Odunpazarı Belediyesi’nin “İlk Hediyen Bizden” Kampanyası

Odunpazarı Belediyesi’nin “İlk Hediyen Bizden” Kampanyası
Odunpazarı Belediyesi tarafından başlatılan “İlk Hediyen Bizden” ziyaretleri kapsamında ilçe genelinde yeni bebek sahibi olan aileler evlerinde ziyaret ediliyor.Ayda ortalama 300 ailenin evini ziyaret...

Odunpazarı Belediyesi tarafından başlatılan “İlk Hediyen Bizden” ziyaretleri kapsamında ilçe genelinde yeni bebek sahibi olan aileler evlerinde ziyaret ediliyor.

Ayda ortalama 300 ailenin evini ziyaret eden Odunpazarı Belediyesi Mavi Masa ekipleri, son olarak Gökmeydan ve Yıldıztepe Mahallesi’ndeki aileleri ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerde bebekler için hazırlanan hediye paketi ailelere armağan edildi.

İLK HEDİYELER OKEP’Lİ KADINLARDAN

“İlk Hediyen Bizden” ziyaretleri kapsamında bebekler için hazırlanan hediye paketleri OKEP’li kadınların el emeği göz nuru olan ürünlerden hazırlanıyor. Belirli bir ücret karşılığında belediye tarafından alınan yelek ve patikler bebek sahibi olan ailelere hediye ediliyor.

SOSYAL DESTEK PROJELERİ DEVAM EDECEK

Proje ile ilgili yapılan açıklamada bu tür projelerin belediye ve halk arasındaki bağları kuvvetlendirdiğini belirten belediye yetkilileri, sosyal destek projelerinin artarak devam edeceğini bildirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.