Odunpazarı’nda Malıç Kardeşliği

Odunpazarı’nda Malıç Kardeşliği
Eskişehir Malıçlılar Derneği’nin tarihi Odunpazarı’ndaki turistik dernek binasının alt kısmındaki çay bahçesi, hergün yüzlerce kişiyi ağırlıyor.Odunpazarı, havaların iyileşmesiyle birlikte yerli ve ya...

Eskişehir Malıçlılar Derneği’nin tarihi Odunpazarı’ndaki turistik dernek binasının alt kısmındaki çay bahçesi, hergün yüzlerce kişiyi ağırlıyor.

Odunpazarı, havaların iyileşmesiyle birlikte yerli ve yabancı turistlerin adeta akınına uğradı. Son zamanlarda çeşitli sanatsal etkinliklerin de yaşandığı Odunpazarı’nda, tarihi ve turistik binasıyla Mihallıççıklılar Derneği de en çok ilgi çeken yerler arasında olarak görülüyor. Mihallıççıklılar Derneği’nin yeni Başkanı Nurettin Kaba, Odunpazarı’nın tarihi ve turistik alanlarıyla yerli ve yabancı turistlerin mekanı olmasından bir Eskişehirli olarak gurur duyduğunu belirtti. Kaba, esprini bir şekilde de halk arasında ’Malıçlılar Derneği’ olarak bilinen hizmet binalarının alt kısmındaki çay evinin de hergün yüzlerce misafiri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Zaman zaman bu çay ocağına gelen ziyaretçilerin günlük olarak 500-600 civarında, bazen daha çok fazla olduğunu belirten Nurettin Kaba, gelenler arasında Malıçlıların çoğunlukta olduğunu anlatarak, "Malıçlılar Odunpazarı’na her zaman olduğu gibi gene sahip çıkıyor" dedi.

ODUNPAZARINI MALIÇLILAR BEKLİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.