Öfkeli Baba Silahıyla Tartıştığı Oğlunu Öldürdü

Öfkeli Baba Silahıyla Tartıştığı Oğlunu Öldürdü
Sivas’ta baba ile oğul arasında çıkan tartışmada, baba tartıştığı oğlunu silahla vurarak öldürdü.

- Sivas’ta baba ile oğul arasında çıkan tartışmada, baba tartıştığı oğlunu silahla vurarak öldürdü.

Olay saat 00.30 sıralarında Paşabey Mahallesi Dilek Apartmanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşinden boşanan bir çocuk babası olan İlhan Özkan (33), iddiaya göre akşam saatlerinde babası Necati Özkan (59) ile birlikte yaşadığı eve alkollü geldi. Bu sırada çay bardağını yere fırlatan İlhan Özkan ile babası tartışmaya başladı. Tartışma sonucunda baba Özkan kendisine ait silahla oğlunu 12 yaşındaki torununun gözleri önünde sol koltuk altından ve göğsünden vurarak öldürdü. Bu sırada silah sesini duyarak kavgayı ayırmak isteyen üst komşu Ziya Polat’ı da (49), baba Necati Özkan sol omzundan vurarak kaçtı. Olay sonrası durum polise haber verildi. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği olay yerinde inceleme yaptı. İlhan Özkan’ın ölüm haberini alan yakınları da sinir krizi geçirdi.

Kavgayı ayırmak için olaya karışan Ziya Polat 112 sağlık ekipleri tarafından Numune Hastanesi’ne kaldırılırken, babası tarafından öldürülen İlhan Özkan’ın cenazesi ise cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kendisine ait araçla kaçmaya çalışan baba Necati Özkan, Yıldızeli ilçesi Yavu Köyü yakınlarında yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÖFKELİ BABA SİLAHIYLA TARTIŞTIĞI OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.