Oğlunun Şehit Haberini Tarlada Öğrendi...

Oğlunun Şehit Haberini Tarlada Öğrendi...
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lıların roketatarlı saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz’ın baba evine ateş düştü.Diyarbakır’ın Lice ilçesi Güçlü köyü Dakyanuskalesi Tepe mevki...

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lıların roketatarlı saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz’ın baba evine ateş düştü.

Diyarbakır’ın Lice ilçesi Güçlü köyü Dakyanuskalesi Tepe mevkinde inşa edilen üs bölgesi ve ulaşım yolu çalışmaları kapsamında kara yolları ekiplerinin emniyetini sağlayan askerlere yönelik terör örgütü PKK tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz’ın şehadet haberi baba ocağı Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Önsen Mahallesindeki evine ulaştı.

Dulkadiroğlu İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz ile askeri yetkililer tarafından Korkmaz ailesine acı haber verildi.

OĞLUNUN ŞEHİT HABERİ TARLADA VERİLDİ

Şehit düşen Korkmaz’ın babası Dursun Korkmaz askerlerin eve geldiği esnada tarlada olduğu belirtildi. Askerler sağlık ekipleri ile birlikte gittikleri tarlada şehidin babasına acı haberi verdi. Oğlunun şehadet haberiyle fenalaşan baba korkmaza sağlık ekipleri müdahale ederek ambulansa aldı.

Anne Eşe Korkmaz ise oğlunun şehit haberi ile yıkıldı. Evde hazır bekletilen sağlık görevlileri anne Korkmaz’a müdahalede bulundu.

İKİNCİ MAAŞINI YENİ ALMIŞ

Şehit Ökkeş Korkmaz’ın askerlik vazifesinin ardından sözleşmeli er olmak için TSK’ya baş vurduğu ve ikinci maaşını 2 hafta önce aldığı öğrenildi. Ailenin en küçük çocuğu olan Korkmaz’ın abileri ve yakınları ise haberi alınca eve akın etti. Şehidin yakınları güçlükle sakinleştirilirken teröre lanet yağdırıldı.

Şehit Korkmaz, yarın düzenlenecek cenaze töreni sonrası toprağa verilecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.