Öğrenciler, İlk Adımda Dost Eli Projesiyle Karşılanıyor

Öğrenciler, İlk Adımda Dost Eli Projesiyle Karşılanıyor
Elazığ’da İl Emniyet Müdürlüğü ve Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından kayıtlarını yaptırmaya gelen öğrenciler ‘İlk Adımda Dost Eli’ projesiyle karşılanıyor.

- Elazığ’da İl Emniyet Müdürlüğü ve Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından kayıtlarını yaptırmaya gelen öğrenciler ‘İlk Adımda Dost Eli’ projesiyle karşılanıyor.

Fırat Üniversitesi'ni kazanıp kayıtlarını yaptıracak olan 8 bine yakın öğrenci için Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından ‘İlk Adımda Dosteli’ ve Fırat Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait ‘bilgilendirme’ standı kuruldu. Yeni kayıt yaptırmaya gelen öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu 6 noktada kurulan stantlar da üniversite görevlileri genel bilgiler vererek broşür dağıtıyor. Emniyet Müdürlüğü standında ise polis öğrenci ilişkilerini güçlendirmek ve terör örgütlerinin propagandalarını etkisiz hale getirmek amacıyla bilgilendirme yapılıyor. Stantları yerinde inceleyen İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ görevli personellerden bilgi alarak çalışmaları yerinde izledi.

Proje hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürü İşlek, "Bugün burada Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ile birlikte müdürlüğümüzün hazırladığı proje var. Proje kapsamında öğrencilerimize okulun tanıtımı, yeni geldikleri şehirde karşılaşabilecekleri sorunlarla ilgili bilgi veriyoruz. İl merkezinde 6 ayrı noktada bu çalışmayı yapıyoruz. Fırat Üniversitesi çok köklü bir üniversite. Buraya gelen öğrencilerimizin çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Biz de Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü olarak öğrencilerimiz için projeler yapıyoruz ve bu projelerimiz devam edecek" dedi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ da, "Hem üniversitemizden hem de Emniyet Müdürlüğü'nde görevli arkadaşlarımız gelen öğrenci ve ailelerini karşılıyoruz. Amacımız onların sıcak bir yuvaya geldiğini hissetmesini sağlamak ve Elazığ misafirperverliğini göstermektir. Yaklaşık 8 bin yeni öğrencinin üniversitemize kayıt yaptırmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLER, İLK ADIMDA DOST ELİ PROJESİYLE KARŞILANIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.