Ögrenciler Oba Makarna’yı İnceledi

Ögrenciler Oba Makarna’yı İnceledi
İhracat ve üretim şampiyonu Oba Makarna Türkiye’nin Dünya’daki gurur duyduğu marka olmayı başarıyla sürdürürken, Türkiye’nin birçok bölgesinden ve Gaziantep’ten çeşitli kademelerde eğitim öğretim veren okullar, öğrencilerini Oba Makarna Üretim Tesisleri v

- İhracat ve üretim şampiyonu Oba Makarna Türkiye’nin Dünya’daki gurur duyduğu marka olmayı başarıyla sürdürürken, Türkiye’nin birçok bölgesinden ve Gaziantep’ten çeşitli kademelerde eğitim öğretim veren okullar, öğrencilerini Oba Makarna Üretim Tesisleri ve Laboratuvarlarına götürerek lezzet efsanesi Oba Makarna Fabrikası'nda incelemeler yapmaya devam ediyor.

Türkiye’nin ve Gaziantep’in çeşitli kademelerinde eğitim öğretim görmekte olan öğrenciler laboratuvar derslerini uygulamaları olarak görebilmek ve dünyanın tercih ettiği Oba Makarnanın üretim tesislerini yerinde inceleyebilmek için Oba Makarna ’ya akın ediyor. Son olarak Şehitkamil Kız Teknik Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri laboratuvar dersini Oba Makarna tesislerinde yer alan sektörünün en gelişmiş laboratuvarında uygulamalı olarak gördüler. Üretim ve ihracat şampiyonu Oba Makarnanın ham maddeden üretime kadar geçen bütün safhalarını mercek altına alan öğrenciler teknik donanımıyla Türkiye’nin en büyük laboratuvarlarından birisi olan Oba Makarna laboratuvarını da çok beğendiler.

Makarnanın üretim aşamalarını uzmanların nezaretinde inceleyen öğrenciler merak ettikleri soruları Oba Makarna CEO’su ve Genel Müdürü Alpaslan Özgüçlü’den aldı. Oba Makarna CEO’su ve Genel Müdürü Alpaslan Özgüçlü makarna üretimini ve üretim sonrası dünya genelinde elde ettikleri başarıları anlatarak öğrencileri bilgilendirdi. Öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtlayan Özgüçlü en büyük hedeflerinin halen dünya ikincisi olan Oba Makarnanın birinciliğe çıkarılması olduğunu belirterek “Oba Makarna bir dünya markası olmuş ve dünyanın birçok ülkesinde çocuklar, gençler ve yetişkinler tarafından sevilerek tüketilmektedir. Tamamı Anadolu sermayesiyle gerçekleştirilen üretim açısından Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği verilerine göre Türkiye birincisiyiz. Ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan Oba Makarna sektöründeki liderliğini sürdürecek, tüketiciye bir birinden farklı lezzetlere sahip ürünleriyle hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

Öğrencilere markalaşmanın ve dünya pazarlarında mücadele etmenin önemini de anlatan Özgüçlü “Marka güvenirliliğiniz sizin dünya piyasalarındaki rekabet gücünüzü arttırır. Oba Makarna sadece bizleri değil, dünyanın bütün pazarlarında Türkiye’yi temsil ediyor. Biz bu bilinç ve sorumlulukla hareket ederek ülkemizi ve firmamızı en iyi koşullarda pazarlarda temsil etmeye, ülkemizin dünya makarna pazarındaki payını arttırmaya çalışıyoruz. Üretim şampiyonu olan kurumumuz sanıyorum dünya piyasalarında elde ettiği noktayı daha ileriye taşıyacaktır. Üretimde AR-GE ve İnovasyon önemlidir. AR-GE ve İnovasyon sizin ve sahip olduğunuz markaların geleceğidir. Başarılı bir gelecek için çok iyi bir AR-GE stratejisi ve İnovasyona ihtiyacınız vardır” dedi.

Şehitkamil Kız Teknik Meslek Lisesi öğrencileri Oba Makarna CEO’su Alpaslan Özgüçlü’ye bir çiçek takdim ederek kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Gaziantep başta olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesinden çeşitli lise ve üniversitelerden birçok bölüm Oba Makarna tesislerinde inceleme yapmak üzere yetkililerle temasa geçerek randevu talebinde bulunuyor. Oba Makarna Fabrika Müdürü Ömer Aslan gelen randevu taleplerini değerlendirdiklerini ve özellikle okullar için bir ziyaretçi takvimi oluşturduklarını belirtti.

ÖGRENCİLER OBA MAKARNA’YI İNCELEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.