Öğrenciler Teog Ve Lys’de Doğru Tercih İçin Nata Vega Outlet’te Buluşuyor

Öğrenciler Teog Ve Lys’de Doğru Tercih İçin Nata Vega Outlet’te Buluşuyor
Başkent’te alışverişin merkezi Nata Vega Outlet, 6-16 Temmuz tarihleri arasında Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı rehber öğretmenlerle birlikte açılan stantlarda Temel Eğitimden Ortaöğretime G...

Başkent’te alışverişin merkezi Nata Vega Outlet, 6-16 Temmuz tarihleri arasında Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı rehber öğretmenlerle birlikte açılan stantlarda Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ve Lisans Yerleştirme Sınavları(LYS) sonuçlarına göre tercih yapacak öğrenci ve velilerine danışmanlık hizmeti veriyor.

Öğrencilerin bütün hayatlarını etkileyecek olan tercih sürecinin yardım ve destek alınması gereken önemli bir konu olduğu için Mamak ilçe Milli eğitim müdürlüğüne bağlı rehber öğretmenler tarafından dokuz gün boyunca hizmet verecek olan stantlarda uzman öğretmenler gelen öğrenci ve velileri yeni düzenlemeler çerçevesinde en doğru şekilde yönlendiriyor. Okul yüzdeleri, başarı yüzdesi ve puanların yanı sıra öğrencilerin kariyer hedeflerine göre en doğru okulun tercih edilmesi sağlanıyor.

Tercihlerin başladığı İlk gün Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Rahmi Güney öğrenci ve velilere tercihleri konusunda destek oldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.