Öğrencilerden Müzik Dinletisi

Öğrencilerden Müzik Dinletisi
Muş’un Bulanık ilçesindeki Fatih İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin müzik dinletisi izleyenlerden tam not aldı.Fatih Ortaokulu Müzik öğretmeni ve Sazda Emrah Şahin yönetiminde Neyzen Huzeyfe Çubukçu Gita...

Muş’un Bulanık ilçesindeki Fatih İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin müzik dinletisi izleyenlerden tam not aldı.

Fatih Ortaokulu Müzik öğretmeni ve Sazda Emrah Şahin yönetiminde Neyzen Huzeyfe Çubukçu Gitarda Murat Yıldız ve Mustafa Demir’den oluşturulan çocuk korosu Bulanık Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda sahne aldı. Hazırladıkları bir birinden güzel Türkçe ve Kürtçe şarkılarla izleyenlerden büyük alkış alan öğrencileri 2 ay gibi bir sürede hazırladığını söyleyen müzik öğretmeni Sazda Emrah Şahin, "Çocuklarımıza hayatlarında bir kere bile olsa sahne deneyimi yaşatmak istedik. Çok yetenekli çocuklarımız var. Doğuda yaşayan çocuklarımızın çok yanık ve yalın bir sesi var. Bu yeteneklerini geliştirmeleri için biz müzik öğretmenleri olarak üzerimize düşeni her zaman yapacağız. Öğrencilere sahne deneyimini kazandırmak için böyle bir gün düzenledik. Umarız izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmışızdır” dedi.

Programın sonunda Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, emeği geçen tüm okul idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devamını beklediğini söyledi.

Halk eğitim toplantı salonunda düzenlenen “Kürtçe ve Türkçe” müzik şölenine Bulanık Belediye Eşbaşkanı Figen yaşar, Belediye Meclis üyesi Fatma Gezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, şube müdürleri Veysi Bora ve Yalçın Tunçel, öğrenci velileri, öğretmenler, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÖĞRENCİLERDEN MÜZİK DİNLETİSİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.